Utställare Stockholm 2018 2017-07-26T15:36:49+00:00

Utställare i Stockholm 2018

Här presenteras de utställare som ni kommer att möta i 2018 års Bröllopsmässa Grand Hôtel Stockholm. Sidan är ständigt under uppdatering, nya utställare tillkommer eftersom. (Senast uppdaterad 2 mars 2017)
Vill du träffa alla dessa företag och få inspiration och information, köper du biljett till mässan på Tickster fr.o.m 15/9.

Företag Verksamhet

A

APRICOT
Bostadshuset CA, Frihamnen
115 56 Stockholm
Tel. +46 8 663 10 80
info@apricot.se
www.apricot.se

Apricot

Morgondagens favoritviner. Apricot, en av de tio största leverantörerna av vin till Systembolaget. Strategin är att arbeta med stora producenter som har tillräcklig kapacitet dels att kunna göra viner som är anpassade till den svenska konsumentens smak, men även ha tillräcklig produktionskapacitet för att svara mot de stora volymer som en kommersiell succé innebär.

ALBREKTS GULD
Solnakontoret:
171 82 Solna
info@albrektsguld.se
www.albrektsguld.se

Albrekts Guld

Albrekts Guld erbjuder kunderna ett välutvecklat sortiment av diamantsmycken och presentvaror, men även ett stort utbud av guld- och silversmycken, pärlor, bijouterier, matsilver samt klockor. Allt naturligtvis köpt direkt från tillverkarna!

Idag finns det 45 butiker från Umeå i norr till Malmö i söder samt en webbshop.
Välkommen till Albrekts Guld – när du vill göra en bra affär!

STRÅKDUO
ISABELLE & ERIK

Isabelle Andö & Erik Hamrefors
info@isabelleando.se
www.isabelleando.se/ensembler

Stråkduon Isabelle & Erik

Stråkduon Isabelle & Erik, bestående av violinisten Isabelle Andö och cellisten Erik Hamrefors, anlitas ofta på tillställningar såsom bröllop, dop/namngivning, fest och andra ceremoniella tillställningar i Stockholm med omnejd och har en bred repertoar med allt från klassisk musik till filmmusik och pop. De har bl a framträtt på Stockholms Stadshus, H&M och Södra Teatern.
Med basen i Stockholm frilansar jag som violinist i olika sammanhang och genrer. Efter musikhögskoleutbildning inom klassisk musik spelar jag gärna även pop, tango, nyskrivet, folkmusik osv. Det ena berikar det andra.
Förutom stor erfarenhet av framträdanden som såväl solist, orkester-och kammarmusiker gör jag studio-och tv-inspelningar (ibland med egna stråkarrangemang), musikal-och teaterproduktioner, turnéer med olika artister samt ger privatlektioner i violin. Jag producerar även ofta egna konsertprojekt och turnéer.

Välkommen att höra av dig om du söker stråkmusik till något tillfälle – såsom bröllop, dop, fest, konferens och event osv! Utöver egna ensembler har jag även ett stort kontaktnät av både duktiga instrumentalister, sångare, kompositörer och arrangörer som kan bidra med sin kompetens.

ANGEL’S TEARS DIAMONDS
Västmannagatan 69
113 26 Stockholm
+46 (0)70 881 04 10
michelebuzzurro@hotmail.com
www.angelstearsdiamonds.se

Angel’s Tears Diamonds

Angel’s Tears Diamonds är ett svenskt företag som har funnits i två generationer. Vår affärsidé bygger på att erbjuda främst diamantringar och lösa diamanter till priser som ligger betydligt lägre än hos våra konkurrenter.
Smyckestillverkningen sker vår egen verkstad där tre guldsmedsmästare arbetar dagligen. Våra guldsmeder och juvelfattare har gesäll och mästarbrev och skapar era smycken för att de ska hålla livet ut.

Angel’s Tears Diamonds är ett svenskt företag som har funnits i två generationer. Vår affärsidé bygger på att erbjuda främst diamantringar och lösa diamanter till priser som ligger betydligt lägre än hos våra konkurrenter.
Smyckestillverkningen sker vår egen verkstad där tre guldsmedsmästare arbetar dagligen. Våra guldsmeder och juvelfattare har gesäll och mästarbrev och skapar era smycken för att de ska hålla livet ut.

Vi har lång erfarenhet av att designa och tillverka förlovnings- och vigselringar, örhängen och halsband. Vi erbjuder alltid vägledning i jakten på ditt perfekta smycke.

ARLANDA VIP
Swedavia AB
Stockholm-Arlanda Airport
190 45 Stockholm-Arlanda
Tel: 010-109 12 00
Fax: 010-109 05 00
vipservice@swedavia.sewww.swedavia.se/arlanda/vigsel
 

Arlanda VIP

När ni gifter er på Arlanda med Airport VIP Service får ni en speciell upplevelse utöver det vanliga och ett minne för livet

Vigseln sker i ett av våra VIP-rum, specialdesignat av Jonas Bohlin, eller i Arlandas flygtrafikledningstorn. Efter vigseln får ni VIP-service – exakt vad som ingår varierar beroende på vilket bröllopspaket ni väljer.

Ni kan också gifta er i Arlanda kapell. Detta sker i Svenska kyrkans regi, utan VIP-service.

B

BRÖLLOPSFOTOMATEN
Målargatan 7
111 22 Stockholm
info@brollopsfotomaten.se
www.brollopsfotomaten.se

Bröllopsfotomaten

Bröllopsfotomaten är ett nytt festligt tillskott för alla bröllop. En bröllopsfotograf stannar sällan natten lång, det gör däremot era gäster. Med Bröllopsfotomaten får ni möjlighet att skapa och föreviga fler roliga minnen från er stora dag!

Bröllopsfotomaten är enkel att transportera och installera, tar litet utrymme i anspråk.

BERGENDAL
Landsnoravägen 110
192 55 Sollentuna
Tel. +46 08-444 51 50
info@bergendal.se
www.bergendal.se

Bergendal – Fest & Bröllop

Vi ordnar fantastiska fester och har flera festmatsalar att välja på. I den äldre Herrgårdsbyggnaden från början av 1900-talet ligger Libius, en matsal med plats för 70 gäster. Här njuter man av god mat i genuin Herrgårdsmiljö med en fantastisk utsikt över parken och allén ner till bryggan.

I den nyare delen ligger Utsikten som är en matsal i modern stil. Med sitt läge högst uppe på berget och med en slående panoramavy över Edsviken är det lätt att förstå varför matsalen bär namnet Utsikten. Utsikten har plats för 250 matgäster och ligger i direkt anslutning till bar och utomhusterrass.

Många väljer Bergendal för sina bröllopsfester. En del har sin vigsel i parken med bryggan och vattnet som kuliss. Vårt bröllopspaket innehåller en minnesvärd trerätters middag med vacker dukning och säsongens blommor. Vi kan även hjälpa till med fotograf, blomsteruppsättningar, bröllopstårta och mycket annat som hör till ett lyckat bröllopsarrangemang.

BADHOTELLET
Box 452
573 25 Tranås
+46 (0)140-462 00
info@badhotellet.com
www.badhotellet.com

Badhotellet

Det 100-åriga Badhotellet med sin grönskande park utefter Svartån är en oas i Tranås stadskärna. Hit har människor i alla år rest för en tid av avkoppling och rekreation.
Att vi är välkända som en klassisk kurort är inte så förvånande. Tranås höga, fina luft i kombination med olika behandlingar och bad, ger hälsa för både kropp och själ. Vi är övertygade om att detta är mer aktuellt än någonsin, i dagens stressade samhälle. Därför är spa-verksamheten fortfarande det mest centrala i vår verksamhet.

Unna dig själv, dina vänner och kollegor en avspänd vistelse hos oss. Vi sätter guldkant på tillvaron.

BRÖLLOPSGUIDEN
NORDEN AB
Nybrogatan 7
114 34 Stockholm
+46 (0)8-545 245 55
info@brollopsguiden.se
www.brollopsguiden.se

BröllopsGuiden

Sveriges bäst säljande bröllopstidning & Europas första bröllopsportal
etb. 15 jan 1997

BRÖLLOPSMAGASINET
Bridal Magazine Group
Björbäcksvägen 9
451 55 Uddevalla
+46 (0)522-68 11 99
info@bridalmagazinegroup.com
www.brollopsmagasinet.se

BröllopsMagasinet

Bridal Magazine Group

Bröllopsmagasinet startade i Danmark 1993 och har sedan dess expanderat till Sverige, Norge och Finland. Vi har upparbetat en stark position på den Nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i varje land. Vi är en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Tack vare intressanta och inspirerande artiklar samt exklusiva fotoserier av det senaste bröllopsmodet är vi en komplett guide för brudparet.

BUSKENSTRÖM
Mediakonsult AB
+46 (0)70-314 81 12
www.buskenstrom.se

Buskenström Mediakonsult AB
i samarbete med Supreme Deejays

Skådespelare – Programledare – Artist
Här finns något för alla tillfällen inom teater och nöje.

By Eneroth 60 cm x 11,96 cmby ENEROTH
Posthusgatan 12
761 30 Norrtälje
+46 (0)8-35 57 57
info@byeneroth.com
www.byeneroth.com

by Eneroth

Since they launched their By Eneroth label and Uppklädd collection in 2006, Martin and Anna Eneroth have continued their crusade against conservative formal wear for men. Their formal is aimed at all men who are tired of, or have never felt comfortable in, an ordinary black suit or tuxedo.
Based in tradition and classic tailoring, the designer couple has created a completely new look using innovative fits, unique details and new materials. The result is brilliantly colourful, groundbreaking and exclusive formal wear for men who dare to dress with individuality.

The concept for Eneroth started taking shape when the founders got married in 2005. Martin had just finished sewing Anna’s wedding dress and the couple was looking for the right clothes to match her 1930s-inspired dress. They found a world of uniform, uninspiring and dull fashion, where clothes were completely governed by etiquette, tradition and old-fashioned ideals. Formal wear for men seemed to have ignored any changes in fashion and culture during the last 70 years. In the end Martin ended up creating his own wedding outfit. They realised that male formal wear was a long-neglected area and By Eneroth started to take shape.

The collection is created to meet the demands of men who are fashion-savvy, who dare to think beyond the traditional rules and to stay true to their style – even though they are getting married.

ylvalinda.persson@gmail.com
Spotify: http://spoti.fi/2qGWBsl
iTunes: http://apple.co/2q5UBwH
Youtube: https://youtu.be/k7ud7mEp6wI 

Gunilla Backman

Gunilla Backman som är en av Sveriges mest erfarna musikalartister från musikaler som Mamma Mia, West Side Story, Les Miserables, Miss Saigon och Chess är aktuell med singel-release av den stämningsfulla bröllopslåten Allt Vi Nånsin Ville!
Låten är skriven och produceread av Ylva & Linda Persson med mångårig erfarenhet som låtskrivare, producenter och körsångerskor med 25 tävlade låtar i nationella uttagningar till Eurovision Song Contest, vinnare av Svensktoppen Nästa Västmanland, skrivit den officiella Speak Up mot mobbning och driver en show- och körverksamhet för elever 7-10 år. Låten har skrivits i samarbete med textförfattaren Dan Attlerud, känd från Melodifestivalen, gitarristen Patric Skog som gjort flera samarbeten med Ylva & Linda samt även haft ett gemensamt cover-band med spelningar på bröllop, fester och events. På låten spelar också violinisten Björn Malmqvist och flöjtisten Wu Jing från Kina.

BEWOODEN
Jan Klimicek, BSc
+46 (0)70-287 17 91
jan@bewooden.se
www.bewooden.se

Bewooden

Bröllop. Dagen då våra drömmar blir till verklighet, oavsett storlek, tid eller plats för bröllopet. På en sådan speciell dag är det extra viktigt att känna sig speciell, självsäker och som sig själv. Bruden bär en klänning som är änglalik, brudgummen en kostym med perfekt passform. Med vår fluga Decorum, matchande manschettknappar och ett av våra bälten blir brudgummens utstyrsel fulländad.

C

CLASSIC ROLLS &
BRÖLLOPSBILAR
+46 (0)8-541 372 79
brollopsbilar@swipnet.se
www.brollopsbilar.se

Classic Rolls & Bröllopsbilar

Vi är ett företag som är specialiserat på persontransporter vid högtidliga och speciella tillfällen.
Om ni vill åka en Rolls-Royce på ert bröllop bör ni veta att skillnaden mellan de olika modellerna är enormt stor. Be att få se ett foto på bilen eller åk och titta innan ni bokar så ni vet vad ni beställer.Bilparken är framtagen för att passa kundernas önskemål.
Våra vanligaste transporter är för brudpar men vi kör också vid födelsedagar, representationer och studentexamen.Bilarna används vid TV och filminspelningar, för reklam m.m.
Vi innehar trafiktillstånd.


.
CUPCAKE STHLM
S:t Eriksplan:
S:t Eriksgatan 83
Skrapan: Götgatan 78
+46 (0)8-83 80 83
info@cupcakesthlm.se
www.cupcakesthlm.se

Cupcake STHLM

BRÖLLOP
Fira den speciella dagen med en fantastisk bröllopstårta, hundratals minicupcakes eller blanda med cake pops och maränger och ni får ett vackert dessertbord.
Vi skräddarsyr din beställning efter dina önskemål.

MÖHIPPA
Hit kommer man med bruden för att få inspiration till det söta som ska serveras på bröllopet, eller om man bara vill ha ett kul upptåg på möhippan.
För er har vi förberett ett hav av olika bottnar, frostingsmaker och strössel, sen är det bara er kreativitet som sätter gränserna.

CLARITY SWEDEN
Väpnargatan 16
802 85 Gävle
+46 (0)736-55 01 30
+46 (0)739-80 98 97
hello@claritysweden.com
www.claritysweden.com

Clarity Sweden

We are a couple that is working together.
We love to travel around the world and capture the beauty we see.
We have been working together as wedding photographers since 2011 but we both have been shooting long before that.
Being a wedding photographer is an honor and it is always exiting to see what the day will bring.

Lana and Jhonny
Your Wedding, Our Vision, Let’s make it happen.

D

ARMAND DOMMER
PHOTOGRAPHER
+46 (0)735-20 03 31
armand@armandphoto.com
www.armandphoto.com

Fotograf Armand  Dommer

Armand Dommer arbetar som frilansfotograf och har flera års erfarenhet av fotografering med främst mode, modell-, porträtt, reklamfotografering, produktfotografering och fotografering för speciella ändamål såsom bröllop och portfoliobilder.

Regi är en kunskap jag även jobbar mycket med i min roll som fotograf, för att visa modellen hur agerande och poserande kan skapa varierande och spännande bilder där syftet är att lyfta fram modellens personlighet, mångfald eller för att fånga en speciell känsla i bilden.
Armand Dommers kunder är tidningar som Glaze, Frida, Julia och Solo. Andra kunder är olika reklambyråer, bildbyråer, restauranger, kläd och sminkmärken, kända personer, artister och privatpersoner.

Armand Dommers målsättning är – att oavsett anledningen till dina bilder kan du lita på att dina önskemål alltid är i fokus och att du får ett professionellt bemötande och bilder som överträffar dina förväntningar.

E

EFVA ATTLING STOCKHOLM
Box 380 97
100 64 Stockholm
Kundtjänst +46 (0)60 17 84 46
customerservice@efvaattling.com
www.efvaattling.se

Efva Attling

Efva Attling öppnade sin ateljé 1999 på Hornsgatan 42 på Söder i centrala Stockholm. Efter två år expanderade hon sin verksamhet och köpte grannlokalen, där hon inredde sin första butik. I november 2004 öppnade hon en ny butik, ”Efva Attling Stockholm”, på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, vägg i vägg med Gucci och Louis Vuitton. Idag har Efva Attling Stockholm  butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors, Oslo och i New York.
”Alla mina vigselringar och förlovningsringar är inspirerade av kärlek. Det är en fantastisk
känsla att designa smycken för en så viktig tid i människors liv. Detta är ögonblicket
för hopp om evig kärlek och dessa ringar stannar på samma hand under en
väldigt lång tid. Jag är hedrad över att vara en designer för kärlek.”— Efva Attling

ENGELBERT STOCKHOLM
Box 3617
103 59 Stockholm
+46 (0)8-84 09 55
info@engelbertstockholm.com
www.engelbertstockholm.com

Engelbert Stockholm

Engelbert Stockholm är en anrik, exklusiv juvelerarfirma som har drivits med omsorg och passion av familjen Engelbert i generation efter generation sedan Heribert Engelbert först öppnade sin ateljé år 1920 i Stockholm. Varumärket står för en stilren, nutida design med klassiska och kulturella värden. Detta ger en alldeles egen inneboende själ som är exklusivt för Engelbert.

EVENTOMATIC
Sweden AB
Bolidenvägen 14 C
121 63 Johanneshov
+46 (0)8-522 256 88
hello@eventomatic.se
www.eventomatic.se
www.facebook.com/eventomatic

Eventomatic

Med ett fotobås från Eventomatic kan ni föreviga er stora dag med en rolig aktivitet som ger er och gästerna ett minne för livet. Fotobås kommer i flera olika storlekar och kan anpassas efter just era önskemål och behov. Designa er egen utskrift för att passa just ert tema, och varför inte även båsets utsida? Dela era bilder direkt i sociala medier samtidigt som era gäster kan få en fysisk bild och lämna ett roligt minne i gästboken. Fotobås passar alla åldrar och kommer vara det perfekta tillskottet till er fest!

F

FUJIFILM NORDIC AB
www.myfujifilm.se

Fujifilm Instax

Instax mini från Fujifilm är ögonblickskameror som framkallar dina bilder direkt ur kameran påbara några sekunder!
Perfekt för festliga tillfällen som det stundande bröllopet! Använd instax för personliga hälsningar med foton i gästboken, placera ut kameror för roliga bilder som minnen för brudparet, eller för gästerna själva att ta med sig hem. Eller varför inte ett roligt photobooth?  instax mini kommer i flertalet olika modeller. Filmerna finns i olika roliga och färgglada utföranden, även i svartvitt.

FOTOGRAF
BRIGITTE GRENFELDT
+46-707 356 629
info@brigitte.nu
www.brigitte.nu

Fotograf Brigitte Grenfeldt

BRÖLLOP:
Känslorna. Ögonblicken. Jag ser dem.
Bilden som är mer än bara ett foto.
Den finns i min kamera.

MORGONGÅVA:
SecretBox®. Sensuella boudoir bilder.
Konstnärliga och mycket personliga.
Jag tar dem. För honom. Från dig.

G

 GULDFYND
171 81 Solna
+46 (0)-626 05 10
www.guldfynd.se

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 119 butiker varav 6 franchisebutiker.

GRAND HÔTEL
STOCKHOLM-SWEDEN
Södra Blasieholmshamnen 8
103 27 Stockholm
+46 (0)8-679 35 00
info@grandhotel.se
www.grandhotel.se

Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Läget är perfekt och utsikten över Strömmen, Gamla Stan och Kungliga Slottet är mycket uppskattad av såväl internationella som svenska gäster. Grand Hôtel har en lång och fascinerande historia. Stora personligheter, både kända och okända, har besökt hotellet ända sedan det öppnade 1874.

Idag är Grand Hôtel ett av de utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer. Det är en hedersutmärkelse som vi är mycket stolta över.

Vi är det enda hotellet i Sverige som är med i det prestigefyllda ”The Leading Hotels of the World”, vilket är en marknads och försäljningsorganisation för 430 av världens ledande femstjärniga hotell.

 GALATEA AB
info@galatea.se
www.galatea.se

Galatea AB

Galatea ägs av Martin & Servera, ett företag i Axel Johnson-koncernen, och är en betydande aktör på den svenska alkoholmarknaden. Vi är branschledande i Skandinavien inom importerad öl, samt utvecklar bland annat i samarbete med Martin & Servera ett brett komplement av importerade cider, vin- och spritdrycker, av mycket hög klass. Sortimentet spänner över ett 120-tal kvalitetsvarumärken med leverantörer i drygt 20 länder (maj 2015).

 

H

HEDENLUNDA SLOTT
Hedenlunda
642 94 Flen
+46 (0)157-754 00
info@hedenlundaslott.se
www.hedenlundaslott.se

Hedenlunda Slott

Välkommen till Hedenlunda Slott! Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Med endast lite mer än dryga timmen når du Stockholm med omnejd. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda Slott varit en plats för möten…

Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Gården har en spännande historia med anor från 1000-talet. Gravfält och den runsten som finns i parken är från yngre järnåldern och vittnar om att denna plats tidigt var bebodd. I…

 JUVELERARE
DAVID HARPER
Drottninggatan 83
111 60 Stockholm
+46 (0)8-22 33 29
juveleraredavidharper@gmail.com
www.davidharper.se

Juvelerare David Harper

Juvelerare David Harper har designat och skapat exklusiva smycken och juveler i både guld och platina med ädelstenar i mer än trettiofem år. För livets alla tillfällen. Engelskfödde David W Harper har en gedigen guldsmedsutbildning.

Hos juvelerare David Harper är ditt smycke i säkra händer. David ”puts his heart and soul” i all design, tillverkning och reparationer. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga ingredienser för att uppnå nöjda kunder. Hos David Harper står kunden alltid i fokus

HALLBERGS GULD
171 81 Solna
+46 (0)8-626 05 90
www.hallbergsguld.se

Hallbergs Guld

Hallbergs Guld – sedan 1860

Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten. För 150 år senare är Hallbergs Guld en välkänd smyckekedja med 33 butiker i Sverige. Hallbergs Guld ingår i koncernen Iduna AB.

Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan. Sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken. Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld men välkända varumärken som Engelbert, Pilgrim, Dyrberg Kern med flera är en viktig del av sortimentet.

Vårt dagliga arbete leds av orden kvalitet, kunskap och service och kunden ska mötas av ett butikskoncept som känns modernt och förmedlar en ”känsla av lyx”.

Mycket har hänt under de 150 år som gått. Hallbergs Guld är idag en modern butikskedja som med stolthet arbetar vidare i samma anda med tradition, kvalitet, kunskap och service. Antalet butiker är för närvarande 33. Hallbergs Guld säljer än idag utvalda och unika smycken av mycket hög kvalitet och god design.

HYR EN CHOKLADFONTÄN.SE
info@hyrenchokladfontan.se
www.hyrenchokladfontan.se

HyrEnChokladfontän.se

HyrEnChokladfontän.se – platsen med Sveriges största utbud av chokladfontäner och tillbehör. Hos oss kan ni hyra chokladfontäner till er nästa tillställning, fest, bröllop, kalas eller annan happening.  Perfekt vid minglet i samband med fördrinken eller som mittpunkt vid efterrätten.

Utöver vårt stora utbud av chokladfontäner så utökar vi hela tiden vårt sortiment och har nu bla drinkfontäner, popcornmaskiner, sockervadd, våffeljärn, cake pops, slushmaskiner, donutmaskiner mm, och alla tänkbara tillbehör, både till uthyrning samt försäljning för både hemmabruk och professionella maskiner.

HÖGBO BRUKSHOTELL
Hans Hiertas väg 5
Högbo Bruk
811 22 Sandviken
+46 (0)26-24 52 00
info@hogboherrgardar.se
www.hogbobrukshotell.se

Högbo Brukshotell

Med hiertat på rätta stället
Välkommen att boka ert bröllop på Högbo Herrgårdar med smeder, brukspatroner och skogsvaktare som vittnen. Här omfamnas ni av brukets förflutna som bjuder in till en bröllopsfest i och med historien. Väggarna och golvplanken förtäljer skrönor från svunna tider och bidrar till en magisk feststämning som får träden i den omgivande skogen att vaja förnöjt. Ni har de fyra brukselementen och Moder Jords trygga välsignelse. Varmt välkomna till Högbo Herrgårdar och ett möte med hierta och jerna.

I

 IDUNA AB
171 81 Solna
+46 (0)8-626 05 00
www.iduna.se

Iduna

Idunakoncernen, med butikskedjorna Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken.

Sortimentet utgörs av guld, silver och bijouterier med klockor och presentartiklar som komplement.

Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 120 butiker varav 8 franchisebutiker. Hallbergs Guld med 33 butiker och Albrekts Guld med 42 butiker finns på ett 20-tal orter.

IMC
International Makeup Center
Kungsholmsgatan 15
Stockholm
+46 (0)733-89 22 20
info@internationalmakupcenter.se
www.internationalmakeupcenter.se

IMC

Skönhet & Karaktär – enbart den bästa utbildningen är bra nog. På IMC är målet att utbilda de bästa makeupartisterna i branschen.

EUROPAS LEDANDE MAKEUPSKOLA
International Makeup Center startades hösten 1990 av Mika Liias, grundare av Make Up Store, och kan nu tituleras en av Europas ledande makeupskolor. IMC utbildar nästa generations professionella makeupartister och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i ett flertal länder i Europa och Asien. Hos oss startar du din karriär som makeupartist med hjälp av branschens bästa lärare med kontaktnät som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Utbildningen på IMC är intensiv och lärorik och skolan ställer höga krav på närvaro och engagemang. Här förbereds elever för alla de krav som ställs på en professionell makeupartist.

INGERS BRÖLLOP & FESTKLÄDER
Roslagsgatan 9
761 31 Norrtälje
+46 (0)176-26 62 14
+46 (0)70-217 81 85
ingers.brollop@tele2.se
www.ingersbrollop.com

Ingers Bröllop & Festkläder

Kom till oss i Norrtälje, Roslagens pärla. Vi hjälper dig att hitta just Din enkla klassiska brudklänning eller den exklusiva påkostade brudklänningen. Vi säljer enbart orginalklänningar. Hos oss finner du även underkläder, skor och accessoarer.

Vi har en välsorterad herravdelning med kostym, västset, frockcoat, smoking,jauguette och frack till försäljning eller uthyrning.

J

MADELEINE JOHANSSON
madeleine.s.johansson@gmail.com
www.madeleine-johansson.com

Johansson, Madeleine – flöjtist

Madeleine Johansson är verksam som frilansande musiker, både som solist och kammarmusiker, och som flöjtist i orkester i Sverige och utomlands. Hon har varit solist med flera professionella symfoniorkestrar som Gävle Symfoniorkester och SAMI Sinfonietta och har då bland annat fått beröm för sitt utrycksfulla spel, sin personliga och vackra ton.

Madeleine har deltagit i flertal svenska och internationella masterclasses för en rad flöjtister som Andreas Blau, András Adorján, Philippa Davies, Per Oien, Per Flemström och mottagit flera stora stipendier och utmärkelser från t ex Kungliga Musikaliska Akademien, Porst Musik, Stockholm Concertino och Kungliga Musikhögskolan.

JFG ÄDELSMIDE
Backebogatan 14
129 40 Hägersten
+46 (0)73 526 16 31
jenny@fors.org
www.jewellerybyjenny.se
www.facebook.com/juveler

JFG Ädelsmide

Jewellery by Jenny startade 2005 och erbjuder  unika smycken för tillfällen som vigsel och förlovning men även exklusiva smycken i vardagen. Mitt mål är att kunna förverkliga visioner samtidigt som jag ser till hantverket för ett lyckat resultat.
Kombinationen av god design och kvalité när den är som bäst.
Jag arbetar i ädelmetallerna rödguld, vitguld, platina samt palladium och en mängd olika ädelstenar. Mina smycken tillverkas för hand enligt gamla traditioner vilket ger smycken av högsta kvalité samt oändliga möjligheter till variationer.

I min smyckesblogg, som jag startade i mars 2010, kan ni läsa om olika intressanta fakta kring mitt yrke. Jag berättar om olika smyckesstilar, trender samt tekniker och kryddar detta med vackra skapelser från min verkstad.

K

 KICKI FOTOGRAF
+46 (0)703-403 728
kicki@kickifotograf.se
www.kickifotograf.se

Kicki Fotograf

Lekfullt. Varmt. Äkta.

Ett ögonblick går så fort.
Jag vill fånga det. Bevara det. Precis som det var.
Inte bara det som hände.
Utan det ni kände.
En bra bild består av så många bilder.
En bra bild kan vara som en hel berättelse.
En bra bild dröjer sig kvar.
Allt handlar om förtroende. Respekt och närhet. Öppenhet och avstånd. En bra bild växer alltid fram i möten. I över trettio år har bildberättandet varit min drivkraft. Min kära kamera Leica och jag och många, många möten med människor.
Mitt hjärta är fyllt av dessa möten.

KUNGLIGA SLOTTEN
+46 (0) 8-402 61 30
www.kungligaslotten.se
www.kungahuset.se/slottskyrkorna www.kungligaslottsboden.se
www.kungahuset.se/slottsboden
www.kungahuset.se/kungligabrudklännigar

Kungliga brudklänningar, bröllop och gåvor

Gift dig i miljöer där kunglig historia har skapats! På fyra av de kungliga slotten, bland annat Drottningholm, kan slottskapellen bokas för vigsel. Närliggande värdshus och lokaler, vackra vyer i slottsparkerna och möjlighet att boka privat slottsvisning ger förutsättningar för ett lyckat arrangemang.

Just nu pågår utställningen ’Kungliga brudklänningar 1976 – 2015’ i Rikssalen på Kungliga Slottet. I utställningen visas fem kungliga brudklänningar – och för första gången sedan bröllopen visas Kronprinsessans, Prinsessan Madeleines och Prinsessan Sofias brudklänningar!

Butiken Slottsboden är en unik butik med produkter framtagna med inspiration av de Kungliga samlingarna. Här handlar du gåvor och inredningsartiklar som har en historia att berätta. Butiken är belägen på Kungliga Slottet och finns även som webbshop.

KRISTINEGYMNASIET FALUN
kontaktcenter@falun.se
www.falun.se/gymnasium/Kristinegymnasiet.html 

Kristinegymnasiet Falun /turistutbildning

På Kristinegymnasiet finns framtidens stjärnor. Vi utbildar för många yrkesval, till exempel undersköterskor, entreprenörer, kockar, ekonomer, poliser, barnskötare, personliga tränare, frisörer, samhällsplanerare, språkvetare, reseledare och guider. Här får du en konkurrenskraftig utbildning oavsett om du väljer ett yrkes- eller studieförberedande program.

Kristinegymnasiet kännetecknas av trygghet och mångfald. Gemenskapen på skolan är viktig. Vi arbetar kontinuerligt för att alla elever ska trivas, utvecklas och känna sig trygga. Varje elev ska bli sedd av oss.

L

 LIFESTYLE PUBLISHING
Grev Turegatan 9
Sturegallerian
114 46 Stockholm
www.lifestyleworld.se

Lifestyle Publishing

Över 10 titlar bl.a Wedding, Woman, Wellness, Travel, Art, Watches&Jewelry, Wine, Spirits & Cigars, Magazines utkommer flera nr per år.
Lifestyle Publishing samarbetar med Bröllopsmässan i exklusiva tävlingen ”Guldhjärtat 2016”

 LEVANDE FAMILJER
Box 1077
186 26 Vallentuna
+46 (0)8-411 28 38
marie@livfam.org
www.levandefamiljer.se

Levande Familjer

Vi finns här för dig för att coacha och guida så att ni kan bättre och lättare kunna kommunicera med varandra och blomstra i just er relation.
Tänk på att även den mest talangfulla musiker/idrottare/professor/arbetare alltid har en coach/mentor/ledare. Någon som ser från ett annat håll på just din situation så att ni tillsammans kan se lösningar och förbättra dig och din relation.
Vi har många rådgivare ut över landet samt ett huvudkontor i Stockholm.

 LA VILLA
Box 122 05
102 25 Stockholm
info@lavilla.se
www.lavilla.se

La Villa

La Villa – Upplev Italien på riktigt
Vi tar er till vardagslivet i Italien där ni möter människorna, maten, vinet och traditionerna. I Italien hyr vi ut hus, gårdar, slott och lägenheter, skapar er konferens, arrangera bröllop och fest.

Italien erbjuder häpnadsväckande naturupplevelse i omväxlande landskap av berg och hav, som kan upplevas i våra vandrings- och cykelpaket. 1986 hyrde vi ut lägenheter på vår första agriturism i Italien och vi fortsätter upptäcka nya platser åt er.
Vi arrangerar bröllop i Italien för stora och små sällskap. Vi hjälper er med hela bröllopsplaneringen och skapar ett unikt personligt bröllop. Vi är med er på plats i Italien och tar hand om alla detaljer. Vår kunskap i Italien i kombination med vårt personliga engagemang gör att ni kan känna er trygga och bara njuta. Varmt välkommen att berätta för oss om era drömmar så hjälper vi er att förverkliga dem i Italien.

LILLY STOCKHOLM
Birger Jarlsgatan 40
114 29 Stockholm
+46 (0)8-30 26 03
stockholm@lilly.nu
www.lilly.nu

Lilly Stockholm

LILLY bröllops- och festmodet: kärleksfullt skapat, stilfullt, högvärdigt – och med övertygande priser!Det danska familjeföretaget LILLY är sedan 3 generationer tillbaka en av Europas största tillverkare när det gäller färdigsydda brudklänningar och har cirka 100 medarbetare. Som “serviceföretag för livets underbaraste dag“ har Lilly hittills framgångsrikt placerat fyra märken för bröllopsmode på marknaden:”LILLY“, ”Passions by LILLY“, DIAMONDS by LILLY” och ”purewhite by LILLY“ alltid med passende accessoarer som smycken, slöjor, skor, väskor, jackor och underkläder; vi har till och med en egen kollektion för brudtärnor. Lilly har alltså stilfulla kläder för hela familjen, från brudgummen till de små bröllopsgästerna! Förutom vårt viktigaste sortiment bröllopsmode erbjuder Lilly många andra produkter i samband med högtidlig utstyrsel för varje anledning, bland annat exklusiv fest- och herrmode. Alla dessa festliga kläder är alltid perfekt kombinerade och försedda med mångsida accessoarer.

KRISTJAN LOOTUS
+46 (0)709-561 516
kristjanlootus@yahoo.com
www.kristjanlootus.com
www.brollopsdans.se

Kristjan Lootus Bröllopsdans

Bröllop kräver ju mycket planering och en självklar del av bröllopet har alltid varit bröllopsdansen. Men vad ska man välja och hur ska man göra? Oftast väljer man den klassiska valsen där man kan visa kärlek och elegans mellan brudparet. Många väljer också en stilig Foxtrot för att vackert sväva tillsammans över dansgolvet. Det är möjligt att göra ett medley av en elegant vals, en passionerad tango och en het salsa eller chacha. Väldigt populärt har det också blivit att använda scenen Time of My Life från filmen Dirty Dancing och göra ett shownummer av första dansen tillsammans som man och hustru.
Om man verkligen vill överraska sina gäster och om man har modet att toppa kvällen kan man börja sin bröllopsdans med en långsam vals och sen helt plötsligt bryta musiken och köra loss till disco eller nån partylåt. Varför inte?! Allt är möjligt och valet är ert!
Jag sätter självklart ihop den perfekta och minnesvärda bröllopsdansen för just er, koreograferar den speciellt efter era önskemål och kan komma med idéer och låtval om ni vill.

JOHAN ANDREAS LARSSON
Artist
www.johanandreaslarsson.se

Johan Andreas Larsson / artist / modell

För er som kanske missat så har jag och Jan Johansen spelat in en låt till förmån för PLAN Sverige. Låten heter You can change the world och alla intäkter går oavkortat till PLAN. Det är en fin text som verkligen berör. Vad tycker ni om låten?
Lyssna här.

LEJONDALS SLOTT
Lejondals Allé 6
197 34 Bro
+46 (0)8 584 80 801
bokning@lejondalsslott.se
www.lejondalsslott.se

Lejondals Slott

Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna, och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet ”sagoslott”. På Lejondals Slott kan varje gäst känna sig varmt omhändertagen och fri att vistas i slottets alla salonger och samlingsrum.

LOCAPRINT
Stockholm, Emil
073 780 54 13
hello@locaprint.euGöteborg, Alexander
070 734 68 32
goteborg@locaprint.euMalmö, Cecilia
070 940 32 50
malmo@locaprint.eu
www.locaprint.eu

Locaprint

En bild säger mer än tusen ord och en delad bild säger mycket till många. Våra produkter inspirerar besökare att skapa och dela innehåll från ert event. Vi ökar exponering och engagemang kring ert event på sociala medier med kreativt innehåll. Samla in data från era gäster och fortsätt konversationen online. Mät räckvidd, intryck och engagemang med vårt verktyg Instagramstatistik.

Sen skadar det förstås inte att vara lite galna ibland. Utöver användbara verktyg är våra produkter hejdlöst roliga och uppskattade på event. Vi gillar att ha kul och sprida glädje!

M

MAKE UP STORE
Stockholm
HK: Södermalmsallén 12
118 63 Stockholm
www.makeupstore.se

Make Up Store

Över 20 butiker enbart i Stockholmsområdet.
Tanken bakom MAKE UP STORE’s och våra kurser, är att ge kunden mer än en make up.Det är även för att ge kunskap i hur man applicerar make upen på bästa sätt. Alla som arbetar i våra butiker är utbildade inom make up och hudvård. Tanken med Make Up Stores kurser är att ge kunden något mer än en make over. Kunden ska få kunskap i hur man själv enkelt lägger sin makeup på rätt sätt. All personal som jobbar på Make Up Store är utbildade i att hålla kurser och kommunicera kunskap till kunderna på bästa sätt.

MEDIATEC
Solutions Sweden AB
Box 89
745 22 Enköping
+46 (0)708-44 04 10
olbi@mediatecgroup.com
www.mediatecgroup.com

Mediatec – NEP Live Events

Mediatec erbjuder kompletta helhetslösningar inom Bild, Ljud, Ljus och IT. Vårt erbjudande innehåller inte bara teknik utan också ett brett utbud av tjänster som utförs av medarbetare med specialistkompetens inom respektive område. Vi hjälper gärna till med allt från konceptutveckling till projektering och genomförande. Ofta handlar det om ett liveevent med en kombination av ljud-, ljus- och bildlösningar, men det kan också vara fråga om en enskild videoproduktion eller IT-leverans. För oss är det viktigt att ha bästa möjliga lösning tillsammans med den senaste tekniken. Det är så vi skapar oförglömliga evenemang.

MIO
Enköpingsvägen 29
177 38 Järfälla
+46 (0)8-586 337 00
info@mio.se
www.mio.se 

MIO

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.
Mio ska inspirera kunderna att förnya sina hem. Mio tar reda på va kunderna vill ha och tillgodoser deras behov med personliga, stilsäkra och prisvärda inredningslösningar. Mio ska erbjuda den bästa totalupplevelsen i heminredningsbranschen – från kundens första kontakt till dess att varorna förgyller deras liv hemma. Våra kunder ska känna sig välkomna, inspirerade och omhändertagna. Mio är det spännande alternativet som kunderna vill komma tillbaka till.

TANDHYGIENIST
ULRIKA MELIN AB
Sturegatan 18
114 36 Stockholm
+46 (0)73-941 45 09
info@ulrikamelin.se
www.ulrikamelin.se

 

Tandhygienist Ulrika Melin AB

Välkommen till Tandhygienist Ulrika Melin på Sturegatan 18 i Stockholm.

Jag har studerat på Karolinska Institutet i Huddinge till tandhygienist där jag tog min examen 2004. Jag har lång erfarenhet som tandhygienist och har tidigare arbetat  som anställd men  har nu valt att starta och driva min egna praktik som är belägen mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan och Humlegården.

Hos mig får du behandlingar i en lugn och avslappnad atmosfär med fokus på dig som patient. Jag arbetar med modern utrustning och ser till att du får en smärtfri och behaglig behandling.

Till mig kan du komma för dina årliga kontroller där röntgen och undersökning görs, samt kontrollerar att dina tänder är friska och fria från karies.

Som tandhygienist arbetar jag med behandlingar så som tandstensborttagning, Air Flow och estetisk tandvård. Andra behandlingar som jag gör är tandblekning. Denna behandling blir idag  allt vanligare och kanske inte så konstigt då du enkelt kan få ett vitare leende snabbt och med säkra behandlingsmetoder.

Min vision: att få vara det självklara valet när du väljer tandvård och din tandhygienist.

För mer information gå in på hemsidan www.ulrikamelin.se

Varmt välkommen!

N

NIKLAS SKRÄDDARE
+46 (0)735-82 48 40

Niklas Skräddare

Niklas Wellbäck är stylist, skräddare och modehistoriker. Som skräddare och stylist så har han en mycket lång erfarenhet av bröllopskläder i alla dess former. NIKLAS SKRÄDDARE har även arbetat med att sy scenkostymer till en rad artister. Det Niklas brinner för är det ledmotiv som han har drivit sitt skapande under:
En kropp, en klänning.När man har ett stort tillfälle i sitt liv, som ett bröllop, så är det otroligt viktigt att man känner sig nöjd och säker med sitt utseende. Detta är en anledning varför inte Niklas kallar sig designer utan skräddare. Han kommer inte med en färdig skiss på hur kunden ska se ut, utan hans skapelser är ett nära samarbete mellan kunden och Niklas, där ledparollen är att kunden ska känna sig bekväm och obehindrad i sitt plagg.

NAG_ramlogo
NORDIC AGENCY GROUP

Falkenberg
www.nordicagencygroup.com
www.morilee.com
www.ronaldjoyce.com
www.madelinegardnernewyork.com
www.justinalexanderbridal.com
www.sinceritybridal.com
www.sweetheartgowns.com
www.lillianwest.com
www.modeca.com

Nordic Agency Group

Nordic Agency Group AB är en agentur som arbetar med att förmedla köp av brud och fest kollektioner från ledande märken i USA och Europa till butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Företaget startade upp i Danmark 2009 och flyttade sedan verksamheten till Sverige 2011.
Ägare är Heléne Beckeman och vi har en heltidstjänst på kundtjänst där Janine Sahlin svarar på kundfrågor mellan kl 9.00 och 18.00 varje dag. Kontoret är beläget på Storgatan i Falkenberg.

I Bröllopsmässan medverkar Nordic Agency Group med ”Brudarnas Provrum” i Kinarummet samt Royal Terrass möts ni av Helene Beckeman, Nordic Agency Group. Läs mer under fliken ”Provrum”
    photo_mg_2789-mindre

Studio
NO:14
Östervägen 14
169 52 Solna
+46 (0)708-21 31 52
www.facebook.com/studio14solna
www.instagram.com/studio14_solna

NO:14 Nagelstudio

Liten trivsam Nagelstudio i hjärtat av Solna.
Lena Pettersson & Rosa Gröning
Östervägen 14 – Solna

NACKA GYMNASIUM
Frisörutbildning
Hotell- & Turismutbildning
Griffelvägen 17
131 40 Nacka
nacka.gymnasium@nacka.se
www.nacka.se

Nacka Gymnasium / frisörutbildningen

Så brukar våra elever beskriva Nacka gymnasium och det är en beskrivning som vi tycker stämmer bra. På Nacka gymnasium finns allt vad du kan förvänta dig av ett gymnasium där man tar utbildning på allvar.

Här finns en en riktig idrottsanläggning med idrottshallar, fotbollsplaner, ishall och simhall. Ett prisbelönt bibliotek med hjälpsamma bibliotekarier. Välutrustade och ändamålsenliga salar oavsett om du läser programmering, elteknik, ljudteknik, bild och form eller bioteknik. En skolmatsal där den goda och näringsriktiga maten lagas på plats. En elevcafeteria där det alltid finns någon vuxen att fråga eller ta hjälp av. Helt enkelt en trygg miljö där förutsättningarna finns för att du ska lyckas med sina studier för att i framtiden kunna uppnå dina mål och förverkliga dina drömmar.

O/P/Q

One Perefect Song
Aurorum 1 A
977 75 Luleå
www.oneperfectsong.se

One Perfect Song

Vi skriver personliga låtar för livets viktigaste tillfällen, för vad väcker starkare känslor än musik? Du skriver texten, vi gör musiken! Vill du och din partner ha en egen bröllopslåt om hur ni träffades, eller vill du ge bort en bröllopspresent som framkallar känslor inget presentkort kan förmedla? Dina ord och er historia är det viktigaste för oss. Låten blir om er, av er och för er! Lyssna på våra låtar på www.oneperfectsong.se eller hitta oss på Facebook.

PARTY PRODUCTIONS AB
Showroom/Lager
Snickarvägen 1 D, 132 38 Saltsjö-Boo
Tel. +46 (0)701 497 600
info@partyproductions.se   www.partyproductions.se

Party Productions

Ett genomtänkt bröllop med dekoration av festlokal och vigsel kräver tid och planering samt möjlighet att utföra allt man önskar uppleva på den stora dagen. Målet är att uppnå bästa möjliga effekt att minnas för en lång tid framöver.

Det börjar alltid med ett första inspirerande möte, personligen eller på telefon. Därefter sätter vi nivån. En middagsbjudning, ett bröllop eller ett företagsevent. Din  vision blir vårt uppdrag!

I våra paket kan vi vara flexibla med både storlek på fest, budget samt var i processen vi kommer in. Det finns en lösning för alla!

R

RIGHT STYLE
in Stockholm
Wedding Planner
+46 (0)8 85 93 40
+46 (0)70 710 39 20
louise@rightstyle.se
www.rightstyle.se

Right Style in Stockholm – Wedding Planner

Hur vill ni ha ert bröllop? Vad är viktigt för er? Hur ska gästerna känna sig? Vem ska vara toastmaster? Ska det vara ett kyrkligt bröllop? Hur ska ni ta er till vigseln? Och vem ska egentligen sitta var vid middagen?
Det är mycket att tänka på inför ett bröllop. Förväntningarna är ofta skyhöga och ibland kan planeringen kännas så stressande att glädjen nästan försvinner. Men vi på Right Style finns här för att hjälpa. Ert bröllop ska bli en dag att minnas med glädje.

Förberedelser utan stress
Visst ska själva bröllopsdagen bli alldeles underbar, men med rätt stöd kan även förberedelserna bli härliga minnen för livet. Låt oss föreslå lokaler, tipsa om vett och etikett, ge råd om blomsterarrangemang, kontakta cateringfirmor, leta upp en passande fotograf och hitta detaljerna som gör ert bröllop till just ert.

Ert bröllop ska vara något alldeles särskilt!
Vi är också gärna med under själva bröllopsdagen, för att se till så att allt flyter på som det ska. Vi hjälper gästerna till rätta, guidar personalen på plats och löser oförutsedda problem som kan uppstå. Allt för att ni ska kunna njuta fullt ut.
Bröllop, barnkalas och temafester

Right Style har specialiserat sig på bröllop i Stockholmsområdet, men arrangerar även andra fester som till exempel barnkalas och tematillställningar. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

S

DANIEL SJÖBERG
musikalartist
www.danielsjoberg.se
www.broarnaimadisoncounty.se

Daniel Sjöberg

Om Daniel Sjöberg
Daniel Sjöberg är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm och har erfarenhet från såväl teater och musikal som film och tv. Han har bland annat spelat Jesus i ”Jesus Christ Superstar” och Amadeus i pjäsen med samma namn. I Stockholm har man kunnat se Daniel i ett antal produktioner på Stockholms Stadsteater som ”Du kan kalla mig mamma”, ”GG”, ”Mor kurage” och ”Henrik IV”, samt i en av huvudrollerna i Ted Gärdestad-musikalen ”Sol, vind & vatten” på China Teatern för att nämna några.

Daniel gestaltade den legendariske fotbollsspelaren Nacka Skoglund i pjäsen ”Artisten – Storyn om Nacka Skoglund” på Nya Casinoteatern i Stockholm och på Sverigeturné. I Globen har man kunnat se Daniel i rollen som Huxley i föreställningen ”Walking with Dinosaurs” 2009 och 2012. På TV har han bland annat medverkat i långköraren ”Rederiet” och de två BECK-filmerna ”Rum 302” och ”Familjen”.

ELIAS SADO FILM
Sigtunagatan 3
113 22 Stockholm
+46 (0)733-74 22 61
info@eliassado.com
www.eliassado.se

Elias Sado Film/Fotograf

Elias Sado describes himself as an experience photographer. He has a keen eye and is always ready when the right moment appear. His goal is to recreate the feeling in every special moment in your life with his camera. His vision is to forever capture those beautiful moments of reality so that you have the memory for life.

Elias has two degrees, computer science and media communication. He is a self-learned photographer and movie maker and has been working for 13 years in the business. Over 800-weddings makes Elias one of the most sought after wedding photographers in Scandinavia.

 SCARLETT WEDDINGS
+46 (0)8-24 80 10
info@scarlettweddings.se
www.scarlettweddings.se

Scarlett Weddings

Congratulations on your engagement!

This is a very exciting time for you and we are delighted to show you how we can help translate your vision to reality and how to execute a breathtaking wedding of your dreams.

Scarlett Weddings specialize in luxury weddings that are unique and personal.

Many couples today become overly stressed and frustrated when planning these wonderful events and for this purpose, we will work with you, share of our inspiration, knowledge and experience so that you can relax and enjoy the best part:

Being the Bride and the Groom.

Because it is your wedding that is in our hands, you have the final say in everything. We can promise that you will never feel like you’re losing control of your arrangements. Our goal is to serve as a reliable friend who keeps in constant contact. You will have access to your personal wedding planner via phone and email, and we will of course meet many times before the wedding itself.

Most of us have extremely busy schedules and many social commitments; therefore, we are happy to meet up for our meetings at the comfort of your home, near your place of work or another suitable location that fits your schedule the best, just to make it as smooth as possible for you.

SKANSENS RESTAURANGER
Box 278 07
115 93 Stockholm
+46 (0)8-566 370 00
info@skansensrestauranger.se
www.skansensrestauranger.se

Skansens Restauranger

Det finns nog ingen plats i Sverige där man kan uppleva så mycket genuint svenskt som på Skansen. I allt från de skiftande omgivningarna, djurlivet, historiken, kulturen och byggnaderna är Skansen faktiskt svenskare än Sverige självt.
När man ska gifta sig har man mycket att tänka på. Låt Skansens Restauranger ta hand om middagen så att Ni kan luta Er tillbaka  och njuta.

Ni ska bara fokusera på varandra på Er bröllopsdag och slippa oroa Er för maten, drycken och serveringen.
Vi hjälper Er med allt från brudskålen till vickningen efter middagen. Att planera dagen tillsammans med brudparet är viktigt för oss då vår strävan är att Ni ska bli absolut nöjda.

Vill ni ha något speciellt till middagen, kanske en
annorlunda upplevelse eller något annat utöver det vanliga?
Vi diskuterar gärna lösningar med er!

SWEET HARMONY 
Maria Lavrell
+46 762177226
maria@sweet-harmony.se
www.marialavrell.com/brollopdop

Sweet Harmony


Maria Lavrell är en sångerska med mångårig erfarenhet av att sjunga på bröllop runt om i Sverige.
Låt hennes unika och inlevelsefulla röst skapa en inramning värdig ert livs viktigaste dag då två blir en.
Hon anlitas även ofta för det efterföljande minglet och hjälper er gärna med att hitta passade låtar till just er vigsel.

SAROEE, DANISH
Fotograf
danish@saroee.com
www.saroee.com

Saroee, Danish – fotograf

Fotograf Danish Saroee, som kommer från Iran, har bott i Sverige i tjugo år. Danish är flerfaldig vinnare av internationella fototävlingar, bland annat det prestigefyllda priset THe International Award ”Lorenzo il Magnifico” från Florens, Italien.

SCHENSTRÖMSKA HERRGÅRDEN
Hotell & Konferens
Schenströms Väg 1
730 60 Ramnäs
Tel. 0220-350 57
info@schenstromska.se
www.schenstromska.se

Bröllop i Västmanland

Vill ni ha ett traditionellt bröllop, eller ett bröllop som inte bara ni som brudpar, utan även era gäster kommer minnas länge?
Vi hjälper er gärna med det där lilla extra som gör ert bröllop oförglömligt.

Vig er nedanför herrgården på bryggan vid sjön Nadden, på vår terrass eller varför inte i våra underbara källarvalv. Föreställ er ett ja till varandra i vår rustika vinkällare eller varför inte under våra lummiga träd i parken som bär på hemligheter från 1700-talet. Bokar ni minst 28 bäddar har Ni hela herrgården för Er själva.

Hos oss på Schenströmska Herrgården är det bara fantasin som sätter gränser för Er stora dag.

STEENS HERRMODE
Odengatan 106, 2 tr
113 22 Stockholm
+46 (0)8-34 93 00
info@steensherrmode.se
www.steensherrmode.se

Steens Herrmode

Fracken är det skräddade herrmodets Rolls Royce, stiligare
kan Du inte bli. Tillsammans med vit väst och fluga fullbordar
Du looken enligt konstens och etikettens alla regler.
Hos oss har Du möjlighet att investera i en måttbeställd frack från
någon av våra välkända leverantörer; Cavaliere, Masterhand eller Wilvorst.

Frockcoaten är en uppgradering från den till vardags stiliga kostymen.
Du vill känna dig  högtidlig på bröllopet men inte plocka fram fracken.
Frockcoaten är något längre än klassisk kavajlängd och har
en elegant slank skärning.

En klassisk smoking bärs stiligt upp med smokingskjorta
och fluga samt gördel eller väst.
För Dig som ofta deltar i event med klädsel Smoking,
eller Black Tie som det också benämns,
har Vi ett stort urval av dessa från de välkända märkena
Masterhand, Cavaliere och Wilvorst.

Vi tillhandahåller även ett stort sortiment av flugor, västar
och accessoarer för Dig som uppskattar variation
och vill sätta Din egen prägel på Din smoking.

SWEDAVIA AIRPORTS
Airport VIP Service
Stockholm Arlanda Airport
190 45 Stockholm-Arlanda
+46 (0)10-109 10 00
info@swedavia.se
www.arlandaairport.se

Swedavia Airports

Gift er på Arlanda – Airport VIP Service hjälper gärna till och gör det till en oförglömlig upplevelse.
När ni gifter er på Arlanda med Airport VIP Service får ni en speciell upplevelse utöver det vanliga och ett minne för livet
Vigseln sker i ett av våra VIP-rum, specialdesignat av Jonas Bohlin, eller i Arlandas flygtrafikledningstorn. Efter vigseln får ni VIP-service – exakt vad som ingår varierar beroende på vilket bröllopspaket ni väljer.
Ni kan också gifta er i Arlanda kapell. Detta sker i Svenska kyrkans regi, utan VIP-service.

S:t ERIKS GYMNASIUM
Floristlinjen
Box 8302
104 20 Stockholm
steriksgymnasium@stockholm.se
www.steriksgymnasium.stockholm.se

S:t Eriks Gymnasium / floristlinjen

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad.
Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum.
Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal.

Vi utbildar för yrken inom automation, elteknik och kommunikation, finsnickeri, florist-blomsterdesign, frisör och textil design-skrädderi. Vi förbereder för högskola genom estetiska programmets bild och formgivning, animation, film och regi, instrument eller sång, musikal, musikproduktion och teater, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammets medier, information och kommunikation samt samhällsvetenskap.

T

THORAS TÅRTOR AB
Malmgårdsvägen 6
116 38 Stockholm
info@thorastartor.se
www.thorastartor.se

Thoras Tårtor

VÄLKOMMEN TILL THORAS TÅRTOR
Jag som driver THORAS TÅRTOR heter Thora L Norgård och att designa tårtor är min stora passion.
När du beställer en tårta av mig kommer jag, utifrån de idéer och önskemål du har, att skapa din drömtårta.
Jag specialiserar mig på sockerblommor och alla blommor är handgjorda och handmålade av mig.
Fantasin (och tyngdlagen) är egentligen det enda som kan sätta stopp för hur en tårta kan se ut och som tårtdesigner arbetar jag utifrån att design, konstruktion och hantverk ska genomsyra allt mitt arbete. För mig som tårtdesigner betyder detta något som är vackert, genomtänkt och välgjort.
En designad tårta är mer än en tårta, det är en upplevelse.

GABRIELA THÜR
+46(0)70 788 19 49
gabrielathur@icloud.com

Gabriela Thür, harpist

BJÖRN TÖRNBLOM 
ACCESSORIES
bjorn.tornblom.accessories@hotmail.com
www.bjorntornblom.se

Björn Törnblom Accessories

Dans och då främst 10-dans har varit mitt liv sedan jag var 7 år. På dagarna står jag i Synsam-butik i Stockholm och hjälper kunder att hitta den perfekta glasögonbågen.Två skilda världar, men som tillsammans kompletterat varandra och givit mig otroligt mycket olika erfarenheter och fått mig att utveckla min estetiska sida.Via dansen har jag lärt mig att vara fokuserad, disciplinerad och målinriktad. Jag får vara kreativ både när det gäller själva dansen men också när det gäller att skapa kläderna till dansen

TEARS OF DIAMONDS
Toretta AB
Ringvägen 127
116 61 Stockholm
+46 (0)70-229 99 01

Toretta Guld- & Silversmed

Guld- & silversmed – tillverkning av smycken, vigselringar, förlovningsringar, örhängen, halsband, ringar, armband m.m.

VIKTORIA TOCCA
musikalartist
www.viktoriatocca.com
www.broarnaimadisoncounty.se

Viktoria Tocca

Om Viktoria Tocca
Bakom den svenska uppsättningen av ”Broarna i Madison County” och även föreställningen ”Från Broadway till Duvemåla” ligger svenska sångerskan Viktoria Tocca som har en diger meritlista. Bland annat fick Viktoria stor uppmärksamhet när hon knep huvudrollen som Sissi vid världspremiären av musikalen ”Ludwig II” i Tyskland 2000-2001, och hon är en utav de yngsta sångerskor någonsin att bli godkänd av Andrew Lloyd Webber att göra huvudrollen Christine i ”Phantom of the Opera” – en roll hon spelade i Köpenhamn under två år i början av 2000-talet. 350 miljoner TV-tittare avnjöt hennes sång när hon sjöng live på isen under Europamästarinnan Irina Slutskajas avslutningsuppvisning vid EM i konståkning 2003.

Viktoria Tocca var nominerad i hela 18 kategorier – bland andra ”Årets album” för ”Dream It” och ”Årets kvinnliga klassiska artist”, ”Årets världsartist” och ”Årets live-uppträdande” – i den femte årliga prisgalan Indie Music Channel Awards som ägde rum i Grammy-muséet i Los Angeles den 24 april förra året. Viktoria tog hem segern i sju klasser, bland annat ”Årets album”. Första gången galan ägde rum vann hon hela nio priser inklusive ”Årets artist” som utses av en jury.
Svenska sångerskan Viktoria Tocca såg den tvåfaldigt Tony-belönade musikalen ”Broarna i Madison County” på Broadway för snart tre år sen. Nu sätter hon upp den på Maximteatern i Stockholm med premiär den 12 september 2018. Den kvinnliga huvudrollen görs av Viktoria själv och den manliga av Daniel Sjöberg.

För regin svarar Rikard Bergqvist som bland annat regisserat GöteborgsOperans aktuella uppsättningar av ”Trollflöjten” och ”Hair”. Rollbesättningen görs senare i år och biljetterna släpps till försäljning den 12 september i år.
– Jag är så glad att ”Broarna” kommer till Sverige och att de valt att  lägga urpremiären hos oss på Maximteatern. Det är en fantastisk musikal och en underbar historia som trollbundit många, både i bokform och som film, säger Agneta Villman, VD och delägare Maxim­teatern.

Under höstens och vårens landsomfattande turné med succéföreställningen ”Från Broadway till Duvemåla” framför Viktoria Tocca och Daniel Sjöberg sångerna ”Före och efter dig” och ”En sekund och tusen mil” ur ”Broarna i Madison County”. Så här skrev Arbetarbladet:

”Det som lyste kraftigast var ändå två nummer jag aldrig hört tidigare.”

Viktoria Tocca om ”Broarna i Madison County”
– ”Broarna i Madison County” är min nya favoritmusikal av så många anledningar. Det var första gången sedan ”Phantom of the Opera” och ”Kristina från Duvemåla” som jag blev så djupt berörd av en föreställning.

– Det är också väldigt ovanligt att det skrivs nytt material för en mer klassisk sopran i musikalsammanhang och efter att ha spelat min drömroll, Christine i ”Phantom of the Opera” när jag var yngre så är det fantastiskt att hitta en ny drömroll som är som klippt och skuren för mig både röstmässigt och åldersmässigt. Det är extremt ovanligt att hitta något som är så välskrivet och mångbottnat i en musikal.

U/V

VILLA KÄLLHAGEN
Djurgårdsbrunnsvägen 10
115 27 Stockholm
+46 (0)8-665 03 00
reservation@kallhagen.se
www.kallhagen.se

Villa Källhagen

I samma stund……som du kliver in på promenadvägen som leder från Strandvägen känner du skillnaden. Trafikbruset tystnar och naturens stillhet tar vid. Strax därefter står du i vår lummiga trädgård. Slå dig ner på uteserveringen och njut av en bit mat och något svalkande med Nordiska Museet speglandes i Djurgårdsbrunnskanalen. Förutom vår restaurang och uteservering erbjuder vi även övernattning i något av våra 36 hotellrum. Här bor du i vackra och ljusa rum, många med direkt anslutning till vår trädgård.
På Villa Källhagen kan vi hjälpa er att göra Ert bröllop så fantastiskt och personligt som ni önskar. Vår festvåning har stora öppningsbara fönster som leder ut till terrassen. Här kan ni och era gäster avnjuta Champagnen samtidigt som ni beundrar den vackra utsikten över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska Museet. Flytta in till dukat bord och låt oss sköta det praktiska. Vår stora kunskap och långa erfarenhet av lyckade fester gör att vi kan försäkra er en oförglömlig bröllopsfest. Ni har även möjlighet att boka vår trevliga Matsal, Verandan och vår somriga uteservering.
Romantisk vigsel

För er som vill ha en personlig vigsel utöver det vanliga, kan vigseln utföras här på Villa Källhagen. Ni kan vigas på vår brygga eller vid strandkanten, alternativen är många, kom förbi så kanske ni hittar just er favoritplats.

W

LARS WALLIN
Humlegårdsgatan 13
114 46 Stockholm
+46 (0)8-545 696 50
www.larswallin.com

Lars Wallin Design

LARS WALLIN – DESIGN WITH A LIFETIME PROMISE
Lars Wallin is a well-renowned designer of couture and exclusive fashion, jewelry and dining collections. Discover the world of Lars Wallin.
My passion is design you can love for the rest of your life. Exciting yet elegant lines in beautiful harmony and with attention to detail. Thank you for sharing my passion.

WILHELM PETTERSSON GULDSMEDSAFFÄR
Drottninggatan 70
111 21 Stockholm
+46 (0)8-20 04 90 alt. 21 50 74
kund@wilhelmpettersson.se
https://www.wilhelmpettersson.se
Hos oss är ni välkomna att slå er ner i lugn och ro i vår förlovnings- och vigselavdelning för att prova och jämföra olika typer av ringar. Ingen tidsbokning krävs då samtliga i vår personal har spetskompetens inom detta område.

Alla har vi olika önskemål och budgetar, vilket vi självklart tagit hänsyn till. Vi erbjuder ringar i alla olika prisklasser och material så som silver, titan, palladium, guld och platina. Vi är måna om att endast arbeta med leverantörer som håller hög kvalitet, både gällande arbete och stenar. (Läs om Kimberleyprocessen här)

Då vi har en egen ateljé kan vi även hjälpa er att designa och förverkliga era egna drömringar.

X/Y/Z

YXTAHOLMS SLOTT
642 91 Flen
+46 (0)157-244 40
info@yxtaholmsslott.se
www.yxtaholmsslott.se

Yxtaholms slott

Bröllop!

Vi vill göra ert livs höjdpunkt till ett oförglömligt arrangemang. Dessa sammankomster är fyllda av förväntningar och glädje. Yxtaholms Slott har mångårig tradition att arrangera bröllop!

”Vill bara skriva och tacka- med er fina service och fantastiska arrangemang blev detta en upplevelse som vi kan tänka på länge och minnas med stor värme och glädje. Allt från första kvällen med trevlig samvaro i smedjan, bastu och mysig stämning till avslutande brunch på söndagen – allt fungerade perfekt!”

”Vi kände oss välkomna och hemma från första stund.”
”Som sagt en omtanke och omsorg som ramade in en så minnesvärd och rolig fest för oss alla. Om någon skulle fråga så kan jag varmt rekommender Yxtaholm!!!”

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara