Utställare i Örebro 2020

Här presenteras de utställare som ni kommer att möta i 2020 års Bröllopsmässa Örebro.
Sidan är ständigt under uppdatering, nya utställare tillkommer eftersom.

Bild Företag Presentation
ARONSBORGS
KONFERENSHOTELL
Helgövägen
746 30 Bålsta
+46 (0)8-22 59 59
info@aronsborg.se
aronsborg.se

Aronsborgs hotell- & festlokal

Planerar du bröllop? Hos oss finns massor av möjligheter och gott om plats. Vi har jobbat med stora grupparrangemang i snart 30 år, och är experter på att få allt att flyta på så att ni kan njuta av er stora dag. Med sjöutsikt, stora ytor både ute och inne samt oändliga möjligheter att skräddarsy vigsel, bröllopsmiddag och fest är vi en perfekt plats. Hos oss finns olika val av festlokal beroende på hur många gäster du tänker dig till bröllopet. Dessutom finns givetvis möjlighet till övernattning och till och med en egen nattklubb. Festmenyer från 495 kr/kuvert.

 • Stor terrass med sjöutsikt för mingel för upp till 250 gäster
 • Middag i Restaurang Mälaren, långbord för upp till 320 gäster
 • Middag i Vinterträdgården vid runda bord för upp till 120 gäster
 • Middag i Upplandssalen runda bord för upp till 240, långbord 390 gäster
 • Modulkök för matlagningsaktivitet för stora grupper
 • Fullt utrustad nattklubb
 • Pool & Relaxavdelning
 • Chokladtillverkning på plats
 • Experter på stora fester, bröllop och arrangemang
 • Hotellrum för upp till 388 övernattande gäster
 • Mindre än 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Bromma
BEAUTY BY LE
Drottninggatan 34
Örebro
+46 (0)19 611 88 88
kundservice@bbyle.se
bbyle.se

Beauty By Le

Bröllopserbjudande – Brudens dag! Bli redo för ditt livs största dag, slappna av och låt dig formas till ditt vackraste jag. En dag av njutning, glitter och flärd, som den blivande bruden är värd. Stressa av och kom ner i varv, mitt i ett pressat bröllopsschema. Allt i ett, i en härlig miljö. Vi har ett unikt paketerbjudande i form av brudens dag. Landa mjukt i händerna på bröllopsproffsen som ger dig: * Skräddarsydd Filorga peeling och youth mask. * Fransar anpassade för dina ögon. * Vackra Kiara sky/ SNS naglar. * En fantastisk trerätters lunch på Coco Green. Heldag till superpris: 2500 kr Kontakta oss i god tid innan bröllopet, rekommenderad tid för brudens dag är ca en vecka före den stora dagen! Tidsschema: 11.00 Filorga peeling och youth mask. 11.45 Lunch på Coco Green. 12.30 Vackra Kiara sky/SNS naglar. 14.30 1 glas mousserande och choklad (alkohol eller alkoholfritt alternativ finns). 14.45 Fransar. Din dag o dina behandlingar utförs på Beauty by Le på Drottninggatan 34 i Örebro Tfn 019-6118888

ELITE STORA HOTELLET
Drottninggatan 1
701 45 Örebro
019-15 69 00
info.orebro@elite.se
elite.se

CITY ÖREBRO
Kungsgatan 24
702 24 Örebro
019-601 42 00
info@cityhotelorebro.se
elite.se

Elite Hotels of Sweden

Elite Hotels har två hotell i Örebro. Elite Stora Hotellet är vårt vackra och anrika hotell, City Hotel Örebro är vårt 3-stjärniga hotell mitt i stan. Båda hotellen ligger inom gångavstånd till Conventum, shopping, caféer och sevärdheter.

En avkopplande weekend, ett affärsmöte eller sprudlande familjefest eller bröllop.
Oavsett vad du tar dig för, så vill jag att du alltid känner dig som en hedersgäst hos oss på Elite Hotels. Mina medarbetare och jag vill att du känner dig hemmastadd hos oss och upplever en varm, ombonad och komfortabel miljö.
Elite Hotels består i dag av mer än trettio kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje hotell har en egen historia och speciell karaktär. Du möter oss oftast i unika och varsamt renoverade byggnader. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse.
Vi välkomnar dig varmt välkommen till oss!
Bicky Chakraborty, grundare och ägare

FACEWELLNESS
Oskarsvägen 1
Örebro
070-331 53 41
eva-lotta@facewellness.se
facewellness.se

Face Wellness

Tandhygienist. Fillers. Plasma Pen. Brushup med Air-flow
Vår filosofi är att skapa personlig harmoni och god hälsa. Välbefinnande kommer inifrån och med vår expertis kan vi erbjuda dig behandlingar som förstärker det ytterligare. Vi värnar om din integritet och kompromissar aldrig med metoder eller produkter.
Vi erbjuder en avslappnad och omhändertagande miljö där du står i fokus.
Hos oss möter du Eva-Lotta Carlsson som är Legitimerad tandhygienist, operationssköterska inom käkkirurgi och certifierad injektionssköterska. Hon har arbetat med hälso och sjukvård sedan 1991.

FOTOGRAF
SARA KLINTBERG
Vindarnas väg 2 e
691 51 Karlskoga
+46 (0)730 45 27 27
saraklintberg@gmail.com
fotografsaraklintberg

Fotograf Sara Klintberg

Mitt namn är Sara Klintberg och jag är en fotograf bosatt i Karlskoga, ett stenkast från Örebro. Ja, ett rätt långt stenkast. Bor du någon annanstans? Inga problem – jag har bil och använder den gärna.

Jag älskar att fånga känslor på bild, oavsett om det är en tår från brudgummen under en vigsel eller gapskratt från en 1-åring. Finns det på bild så finns det för alltid.

Jag kommer att fotografera er precis som ni är utan att tvinga på er massa konstiga och osköna poser. Ni kan lita på mig när det kommer till det. Dessutom kommer jag se till att ni har sjukt roligt under tiden och kanske till och med glömmer bort kameran? Vem vet! Jag vet att många kan känna sig obekväma och stela på en fotografering och det är inget konstigt alls, därför gör jag alltid mitt yttersta för att få er att slappna av så mycket det går.

CONVENTUM
Multianläggning
Olof Palmes Torg 1
702 22 Örebro
019-766 45 00
info@conventum.se
conventum.se

Conventum

Konferens, kongress, mässa, konsert & nöje.

Välkommen till Conventum Örebro – Sveriges centralaste multianläggning för konferens, kongress, mässa, konsert och nöje. Besök vår arrangemangskalender för att ta del av allt som händer hos oss. Är du intresserad av att arrangera ett möte eller evenemang besöker du vår avdelning för arrangörer. Där finner du information om våra lokaler och hur vi kan hjälpa dig.

MARQ STUDIOS
Västerlånggatan 22 A
575 32 Eksjö
+46 (0)761-48 27 85
danlmarq@outlook.com
marqstudios.org

MarQ Studios vill föreviga er stund i rörlig bild

Sommaren 2017 efter har spelat in ett par bröllop så insåg Dan Marques att detta var en av hans passioner och så skapades MarQ Studios. Tillsammans med Luella Kamperi har de fokuserat på att leverera väl designade bröllopsfilmer.

Med hjälp av rörliga bilder vill MarQ Studios berätta er historia.Vårt fokus ligger på att ge våra kunder ett nostalgisk minne av deras speciella dag. Vi eftersträvar få att fånga dom viktigaste ögonblicken.

Vi är en studio som består av drivna och erfarna personer från olika delar av världen.

Vi är två personer som jobbar inom både design och produktion. Vi filmar, fotograferar, redigerar och överför en färdig produkt till både DVD och USB. För mer info besök oss på marqstudios.org.

DESTINATION
SAXÅ BRUK

Saxå Herrgård
692 82 Filipstad
0590-240 85
bokning@saxabruk.com
saxabruk.com

En värmländsk saga börjar på Saxå Bruk

Att tillbringa en kärleksvistelse på Värmlands äldsta bruk med anor från 1540 där Selma Lagerlöf inspirerades att forma sin romanfigur ”Majorskan på Ekeby” och där ”Markurels i Wadköping” i verkligheten gifte sig, bidrar till en samvaro med östvärmländsk prägel.
Här har Ernst Kirchsteiger inrett magasin, Mats Sundin har spelat golf samt Loa Falkman sjungit areor i en gudabenådad miljö.

foto kommer SVENSKA KYRKAN
Nikolai Församling
Nikolaigatan 8
702 10 Örebro
svenskakyrkan.se/orebro

Svenska Kyrkan Örebro

Är du en av dem som associerar ordet ”kyrkbröllop” med många gäster, pompa och ståt? Då är det läge att tänka om. Själva vigseln är faktiskt gratis om båda eller någon av er medlem i Svenska kyrkan. Då ingår vigsel i den kyrka ni väljer inom Svenska kyrkan, präst, kyrkomusiker, vaktmästare, uppvärmning och städning av kyrkan, lån av kyrkans brudkrona och/eller dopklänning samt ljus och blommor på altaret och tillgång till psalmböcker. Om du är medlem men av någon anledning vill ha vigsel i annan ordning än Svenska kyrkans ordning och med annan vigselförrättare än våra präster, måste vi däremot ta ut en avgift.

Brudkrona, dopklänning och festlokal

Brudkrona och dopklänning finns att låna i alla våra församlingar – och om du vill ha fest eller mottagning efteråt, så finns festlokal ofta att hyra i nära anslutning till kyrkan.

BRÖLLOPSMAGASINET
Bridal Magazine Group
Björbäcksvägen 9
451 55 Uddevalla
+46 (0)522-68 11 99
info@bridalmagazinegroup.com
www.brollopsmagasinet.se

BröllopsMagasinet

Bridal Magazine Group
Bröllopsmagasinet startade i Danmark 1993 och har sedan dess expanderat till Sverige, Norge och Finland. Vi har upparbetat en stark position på den Nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i varje land. Vi är en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Tack vare intressanta och inspirerande artiklar samt exklusiva fotoserier av det senaste bröllopsmodet är vi en komplett guide för brudparet.

BRÖLLOPSGUIDEN
NORDEN AB
Nybrogatan 7
114 34 Stockholm
+46 (0)8-545 245 55
info@brollopsguiden.se
www.brollopsguiden.se

BröllopsGuiden

Sveriges bäst säljande bröllopstidning & Europas första bröllopsportal
etb. 15 jan 1997

JUVELSALONGEN
Artinians Juveler
Showroom:
Grevgatan 11
114 53 Stockholm
08-665 49 59
info@juvelsalongen.se
juvelsalongen.se

Juvelsalongen Artinians Juveler

Det började 1994 med en liten butik på Sibyllegatan 22 för att hösten 2010 öppna en butik på Östermalmstorg. Numera har vi showroom på Grevgatan 11 och tar endast emot tidsbokningar för att kunna ge våra kunder den exclusivitet de förtjänar.
Vår ambition är att tillsammans med kunden arbeta fram modeller och design som passar bärarens personlighet och smak.
Egentillverkade ringar och smycken är inte bara ting, det är en del av de som formgett och smitt dem.
Välkommen boka tid i vårt showroom och möt oss i Bröllopsmässan Grand Hôtel 2020.

KICKI FOTOGRAF
+46 (0)703-403 728
kicki@kickifotograf.se
www.kickifotograf.se

Kicki Fotograf

Lekfullt. Varmt. Äkta.
Ett ögonblick går så fort.
Jag vill fånga det. Bevara det. Precis som det var.
Inte bara det som hände.
Utan det ni kände.
En bra bild består av så många bilder.
En bra bild kan vara som en hel berättelse.
En bra bild dröjer sig kvar.
Allt handlar om förtroende. Respekt och närhet. Öppenhet och avstånd. En bra bild växer alltid fram i möten. I över trettio år har bildberättandet varit min drivkraft. Min kära kamera Leica och jag och många, många möten med människor.
Mitt hjärta är fyllt av dessa möten.

JENS MAGI
Jens Jadbäck
+46 (0)762-36 83 83
info@jensmagi.se
www.jensmagi.se

Jens Magi

Allting måste vara perfekt på den stora dagen och det är alltid väldigt många gäster att ta hand om. Lyckligtvis finns det en hel del personal som hjälper till med mat, musik och ordningen på talarna. Däremot missar många att underhålla gästerna då det uppstår väntetid – innan eller efter ceremonin, i väntan på servering, när brudparet fotograferas, i väntan på brudvals eller brudskål, när lokalen färdigställs för dans eller helt enkelt till desserten.

Jens Jadbäck är en mycket erfaren bröllopsunderhållare som trollar bort all väntetid för dina gäster. Han minglar runt och bjuder på close up magi i gästernas egna händer och ser till att även väntetid och ”transportsträckor” fylls med skratt.
Du träffar Jens Magi där du minst anar i Bröllopsmässan 2019.

KRISTJAN LOOTUS
+46 (0)709-561 516
kristjanlootus@yahoo.com
www.kristjanlootus.com
www.brollopsdans.se

Kristjan Lootus – Bröllopsdans

Bröllop kräver ju mycket planering och en självklar del av bröllopet har alltid varit bröllopsdansen. Men vad ska man välja och hur ska man göra? Oftast väljer man den klassiska valsen där man kan visa kärlek och elegans mellan brudparet. Många väljer också en stilig Foxtrot för att vackert sväva tillsammans över dansgolvet. Det är möjligt att göra ett medley av en elegant vals, en passionerad tango och en het salsa eller chacha. Väldigt populärt har det också blivit att använda scenen Time of My Life från filmen Dirty Dancing och göra ett shownummer av första dansen tillsammans som man och hustru.
Om man verkligen vill överraska sina gäster och om man har modet att toppa kvällen kan man börja sin bröllopsdans med en långsam vals och sen helt plötsligt bryta musiken och köra loss till disco eller nån partylåt. Varför inte?! Allt är möjligt och valet är ert!
Jag sätter självklart ihop den perfekta och minnesvärda bröllopsdansen för just er, koreograferar den speciellt efter era önskemål och kan komma med idéer och låtval om ni vill.
I Bröllopsmässan kommer Kristjan bjuda upp till dans, och ge en rolig upplevelse, pröva-på inför den stundande bröllopsdansen!

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv

FÖRETAGSNAMN
adress
mm mm
länkar

Företagetnamn

Företagspresentation osv