Utställare i Örebro 2020

Här presenteras de utställare som ni kommer att möta i 2020 års Bröllopsmässa Örebro.
Sidan är ständigt under uppdatering, nya utställare tillkommer eftersom.

Bild Företag Presentation

ARONSBORGS

KONFERENSHOTELL

Helgövägen
746 30 Bålsta
+46 (0)8-22 59 59
info@aronsborg.se
aronsborg.se

Aronsborgs hotell- & festlokal

Planerar du bröllop? Hos oss finns massor av möjligheter och gott om plats. Vi har jobbat med stora grupparrangemang i snart 30 år, och är experter på att få allt att flyta på så att ni kan njuta av er stora dag. Med sjöutsikt, stora ytor både ute och inne samt oändliga möjligheter att skräddarsy vigsel, bröllopsmiddag och fest är vi en perfekt plats. Hos oss finns olika val av festlokal beroende på hur många gäster du tänker dig till bröllopet. Dessutom finns givetvis möjlighet till övernattning och till och med en egen nattklubb. Festmenyer från 495 kr/kuvert.

 • Stor terrass med sjöutsikt för mingel för upp till 250 gäster
 • Middag i Restaurang Mälaren, långbord för upp till 320 gäster
 • Middag i Vinterträdgården vid runda bord för upp till 120 gäster
 • Middag i Upplandssalen runda bord för upp till 240, långbord 390 gäster
 • Modulkök för matlagningsaktivitet för stora grupper
 • Fullt utrustad nattklubb
 • Pool & Relaxavdelning
 • Chokladtillverkning på plats
 • Experter på stora fester, bröllop och arrangemang
 • Hotellrum för upp till 388 övernattande gäster
 • Mindre än 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Bromma

BEAUTY BY LE

Drottninggatan 34
Örebro
+46 (0)19 611 88 88
kundservice@bbyle.se
bbyle.se

Beauty By Le

Bröllopserbjudande – Brudens dag! Bli redo för ditt livs största dag, slappna av och låt dig formas till ditt vackraste jag. En dag av njutning, glitter och flärd, som den blivande bruden är värd. Stressa av och kom ner i varv, mitt i ett pressat bröllopsschema. Allt i ett, i en härlig miljö. Vi har ett unikt paketerbjudande i form av brudens dag. Landa mjukt i händerna på bröllopsproffsen som ger dig: * Skräddarsydd Filorga peeling och youth mask. * Fransar anpassade för dina ögon. * Vackra Kiara sky/ SNS naglar. * En fantastisk trerätters lunch på Coco Green. Heldag till superpris: 2500 kr Kontakta oss i god tid innan bröllopet, rekommenderad tid för brudens dag är ca en vecka före den stora dagen! Tidsschema: 11.00 Filorga peeling och youth mask. 11.45 Lunch på Coco Green. 12.30 Vackra Kiara sky/SNS naglar. 14.30 1 glas mousserande och choklad (alkohol eller alkoholfritt alternativ finns). 14.45 Fransar. Din dag o dina behandlingar utförs på Beauty by Le på Drottninggatan 34 i Örebro Tfn 019-6118888

ELITE STORA HOTELLET

Drottninggatan 1
701 45 Örebro
019-15 69 00
info.orebro@elite.se
elite.se

CITY ÖREBRO

Kungsgatan 24
702 24 Örebro
019-601 42 00
info@cityhotelorebro.se
elite.se

Elite Hotels of Sweden

Elite Hotels har två hotell i Örebro. Elite Stora Hotellet är vårt vackra och anrika hotell, City Hotel Örebro är vårt 3-stjärniga hotell mitt i stan. Båda hotellen ligger inom gångavstånd till Conventum, shopping, caféer och sevärdheter.

En avkopplande weekend, ett affärsmöte eller sprudlande familjefest eller bröllop.
Oavsett vad du tar dig för, så vill jag att du alltid känner dig som en hedersgäst hos oss på Elite Hotels. Mina medarbetare och jag vill att du känner dig hemmastadd hos oss och upplever en varm, ombonad och komfortabel miljö.
Elite Hotels består i dag av mer än trettio kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje hotell har en egen historia och speciell karaktär. Du möter oss oftast i unika och varsamt renoverade byggnader. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse.
Vi välkomnar dig varmt välkommen till oss!
Bicky Chakraborty, grundare och ägare

FACEWELLNESS

Oskarsvägen 1
Örebro
070-331 53 41
eva-lotta@facewellness.se
facewellness.se

Face Wellness

Tandhygienist. Fillers. Plasma Pen. Brushup med Air-flow
Vår filosofi är att skapa personlig harmoni och god hälsa. Välbefinnande kommer inifrån och med vår expertis kan vi erbjuda dig behandlingar som förstärker det ytterligare. Vi värnar om din integritet och kompromissar aldrig med metoder eller produkter.
Vi erbjuder en avslappnad och omhändertagande miljö där du står i fokus.
Hos oss möter du Eva-Lotta Carlsson som är Legitimerad tandhygienist, operationssköterska inom käkkirurgi och certifierad injektionssköterska. Hon har arbetat med hälso och sjukvård sedan 1991.
Skaffa ett magiskt bröllopsleende.
Som blivande brud drömmer du troligen om att se häpnadsväckande vacker ut under bröllopet. Förväntningarna är höga, du och brudgummen står i händelsernas centrum och få dagar är lika flitigt fotograferade.
Vill du förtrolla gästerna med ett vackert leende kan vi på FACEWELLNESS ta fram ett resultat som låter lykan hämningslöst skina ur ditt ansikte.
Träffa oss på mässan för en personlig konsultation inför en Fillers, Botox, Tandblekning behandling.

FOTOGRAF

SARA KLINTBERG
Vindarnas väg 2 e
691 51 Karlskoga
+46 (0)730 45 27 27
saraklintberg@gmail.com
fotografsaraklintberg

Fotograf Sara Klintberg

Mitt namn är Sara Klintberg och jag är en fotograf bosatt i Karlskoga, ett stenkast från Örebro. Ja, ett rätt långt stenkast. Bor du någon annanstans? Inga problem – jag har bil och använder den gärna.

Jag älskar att fånga känslor på bild, oavsett om det är en tår från brudgummen under en vigsel eller gapskratt från en 1-åring. Finns det på bild så finns det för alltid.

Jag kommer att fotografera er precis som ni är utan att tvinga på er massa konstiga och osköna poser. Ni kan lita på mig när det kommer till det. Dessutom kommer jag se till att ni har sjukt roligt under tiden och kanske till och med glömmer bort kameran? Vem vet! Jag vet att många kan känna sig obekväma och stela på en fotografering och det är inget konstigt alls, därför gör jag alltid mitt yttersta för att få er att slappna av så mycket det går.

CONVENTUM

Multianläggning
Olof Palmes Torg 1
702 22 Örebro
019-766 45 00
info@conventum.se
conventum.se

Conventum

Konferens, kongress, mässa, konsert & nöje.
Välkommen till Conventum Örebro – Sveriges centralaste multianläggning för konferens, kongress, mässa, konsert och nöje. Besök vår arrangemangskalender för att ta del av allt som händer hos oss. Är du intresserad av att arrangera ett möte eller evenemang besöker du vår avdelning för arrangörer. Där finner du information om våra lokaler och hur vi kan hjälpa dig.

MARQ STUDIOS

Västerlånggatan 22 A
575 32 Eksjö
+46 (0)761-48 27 85
danlmarq@outlook.com
marqstudios.org

MarQ Studios vill föreviga er stund i rörlig bild

Sommaren 2017 efter har spelat in ett par bröllop så insåg Dan Marques att detta var en av hans passioner och så skapades MarQ Studios. Tillsammans med Luella Kamperi har de fokuserat på att leverera väl designade bröllopsfilmer.

Med hjälp av rörliga bilder vill MarQ Studios berätta er historia.Vårt fokus ligger på att ge våra kunder ett nostalgisk minne av deras speciella dag. Vi eftersträvar få att fånga dom viktigaste ögonblicken.

Vi är en studio som består av drivna och erfarna personer från olika delar av världen.

Vi är två personer som jobbar inom både design och produktion. Vi filmar, fotograferar, redigerar och överför en färdig produkt till både DVD och USB. För mer info besök oss på marqstudios.org.

DESTINATION
SAXÅ BRUK

Saxå Herrgård
692 82 Filipstad
0590-240 85
bokning@saxabruk.com
saxabruk.com

En värmländsk saga börjar på Saxå Bruk

Att tillbringa en kärleksvistelse på Värmlands äldsta bruk med anor från 1540 där Selma Lagerlöf inspirerades att forma sin romanfigur ”Majorskan på Ekeby” och där ”Markurels i Wadköping” i verkligheten gifte sig, bidrar till en samvaro med östvärmländsk prägel.
Här har Ernst Kirchsteiger inrett magasin, Mats Sundin har spelat golf samt Loa Falkman sjungit areor i en gudabenådad miljö.

Går ni i giftastankar? Kom till skott på skottdagen! Då bjuder Svenska kyrkan in till drop in-vigsel i S:t Nicolai i Örebro. Vi ordnar med präst, musiker och vittnen.

Drop in-vigsel i S:t Nicolai kyrka på skottdagen 29/2

SVENSKA KYRKAN

Nikolai Församling
Nikolaigatan 8
702 10 Örebro
svenskakyrkan.se/orebro

Svenska Kyrkan Örebro

Är du en av dem som associerar ordet ”kyrkbröllop” med många gäster, pompa och ståt? Då är det läge att tänka om. Själva vigseln är faktiskt gratis om båda eller någon av er medlem i Svenska kyrkan. Då ingår vigsel i den kyrka ni väljer inom Svenska kyrkan, präst, kyrkomusiker, vaktmästare, uppvärmning och städning av kyrkan, lån av kyrkans brudkrona och/eller dopklänning samt ljus och blommor på altaret och tillgång till psalmböcker. Om du är medlem men av någon anledning vill ha vigsel i annan ordning än Svenska kyrkans ordning och med annan vigselförrättare än våra präster, måste vi däremot ta ut en avgift.

Brudkrona, dopklänning och festlokal

Brudkrona och dopklänning finns att låna i alla våra församlingar – och om du vill ha fest eller mottagning efteråt, så finns festlokal ofta att hyra i nära anslutning till kyrkan.

BRÖLLOPSMAGASINET

Bridal Magazine Group
Björbäcksvägen 9
451 55 Uddevalla
+46 (0)522-68 11 99
info@bridalmagazinegroup.com
www.brollopsmagasinet.se

BröllopsMagasinet

Bridal Magazine Group
Bröllopsmagasinet startade i Danmark 1993 och har sedan dess expanderat till Sverige, Norge och Finland. Vi har upparbetat en stark position på den Nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i varje land. Vi är en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Tack vare intressanta och inspirerande artiklar samt exklusiva fotoserier av det senaste bröllopsmodet är vi en komplett guide för brudparet.

BRÖLLOPSGUIDEN

NORDEN AB
Nybrogatan 7
114 34 Stockholm
+46 (0)8-545 245 55
info@brollopsguiden.se
www.brollopsguiden.se

BröllopsGuiden

Sveriges bäst säljande bröllopstidning & Europas första bröllopsportal
etb. 15 jan 1997

KICKI FOTOGRAF

+46 (0)703-403 728
kicki@kickifotograf.se
www.kickifotograf.se

Kicki Fotograf

Lekfullt. Varmt. Äkta.
Ett ögonblick går så fort.
Jag vill fånga det. Bevara det. Precis som det var.
Inte bara det som hände.
Utan det ni kände.
En bra bild består av så många bilder.
En bra bild kan vara som en hel berättelse.
En bra bild dröjer sig kvar.
Allt handlar om förtroende. Respekt och närhet. Öppenhet och avstånd. En bra bild växer alltid fram i möten. I över trettio år har bildberättandet varit min drivkraft. Min kära kamera Leica och jag och många, många möten med människor.
Mitt hjärta är fyllt av dessa möten.

KRISTJAN LOOTUS

+46 (0)709-561 516
kristjanlootus@yahoo.com
www.kristjanlootus.com
www.brollopsdans.se

Kristjan Lootus – Bröllopsdans

Bröllop kräver ju mycket planering och en självklar del av bröllopet har alltid varit bröllopsdansen. Men vad ska man välja och hur ska man göra? Oftast väljer man den klassiska valsen där man kan visa kärlek och elegans mellan brudparet. Många väljer också en stilig Foxtrot för att vackert sväva tillsammans över dansgolvet. Det är möjligt att göra ett medley av en elegant vals, en passionerad tango och en het salsa eller chacha. Väldigt populärt har det också blivit att använda scenen Time of My Life från filmen Dirty Dancing och göra ett shownummer av första dansen tillsammans som man och hustru.
Om man verkligen vill överraska sina gäster och om man har modet att toppa kvällen kan man börja sin bröllopsdans med en långsam vals och sen helt plötsligt bryta musiken och köra loss till disco eller nån partylåt. Varför inte?! Allt är möjligt och valet är ert!
Jag sätter självklart ihop den perfekta och minnesvärda bröllopsdansen för just er, koreograferar den speciellt efter era önskemål och kan komma med idéer och låtval om ni vill.
I Bröllopsmässan kommer Kristjan bjuda upp till dans, och ge en rolig upplevelse, pröva-på inför den stundande bröllopsdansen!

MIN BRÖLLOPSSAJT & TRYCKSAKER

08-545 665 95
marianne@minbrollopssajt.se
support@minbrollopssajt.se
minbrollopssajt.se

För allt ni vill berätta
och allt era gäster behöver veta.

Skapa er egen hemsida med smarta funktioner anpassade till bröllop.
Dela er glädje med en hemsida och berätta allt era gäster behöver veta inför bröllopet. Berätta hur ni träffades, gör en avbokningsbar önskelista, hjälp gästerna att hitta rätt med kartor och vägbeskrivningar. Med vår O.S.A. funktion kan gästerna anmäla sig direkt på hemsidan. Svaren laddas ner till en lista att t.ex ge till köket eller använda till bordsplacering. Enklare kan det inte bli.

ATELJÉ TINA PÅ HORN

Frövi – Stockholm

Ateljé Tina på Horn

Ateljé Tina på Horn är ett skrädderi som genom åren klätt upp allt från bal- fest- och brudklänningar för alla som vill få den alldeles egna designen på sin kreation.
Med mångårigt hantverk har det blivit allt för både vardag och fest – och många nöjda kunder.
Till tidigare konferencierer i Bröllopsmässan, Tilde de Paula och även Agneta Sjödin skapade Tina Pettersson, Ateljé Tina på Horn kreationer ofta anpassade efter det specifika årets teman.

JENS MAGI

Jens Jadbäck
+46 (0)762-36 83 83
info@jensmagi.se
www.jensmagi.se

Jens Magi

Allting måste vara perfekt på den stora dagen och det är alltid väldigt många gäster att ta hand om. Lyckligtvis finns det en hel del personal som hjälper till med mat, musik och ordningen på talarna. Däremot missar många att underhålla gästerna då det uppstår väntetid – innan eller efter ceremonin, i väntan på servering, när brudparet fotograferas, i väntan på brudvals eller brudskål, när lokalen färdigställs för dans eller helt enkelt till desserten.

Jens Jadbäck är en mycket erfaren bröllopsunderhållare som trollar bort all väntetid för dina gäster. Han minglar runt och bjuder på close up magi i gästernas egna händer och ser till att även väntetid och ”transportsträckor” fylls med skratt.
Du träffar Jens Magi där du minst anar i Bröllopsmässan 2019.

RINGSTRÖMS

Drottninggatan 13
702 10 Örebro
+46 (0)19 12 53 90
info@ringstroms.se
ringstroms.se

Ringströms Guld & Ur

MODERNT. TIDLÖST VACKERT. NOGA UTVALT.

I vår ateljé finns stort kunnande, hantverksskicklighet, erfarenhet och yrkesstolthet.
Här finns designer, guldsmed och gemolog – en av Sveriges få utbildade experter på ädla stenar. Vi hjälper dig att förverkliga en önskan om ett unikt smycke till dig själv. Eller gåva till en speciell person. Kanske bär du på en egen designidé som du vill förverkliga.

VIG LIMOUSINER

+46 (0)70- 421 49 00
www.viglimo.se

VIG Limousiner

Bröllop är något mycket speciellt som man bara ska göra en gång i livet, och som man vill man göra det extra fint och minnesvärt för sin blivande fru. En Limousine vid detta tillfälle lyfter Bröllopet till den nivå många ofta drömmer om.

Vi har stor erfarenhet av Bröllop och hjälper gärna till med tips och råd. Vår erfarenhet säger att 3 timmar är normalt vad som behövs att ha vid Bröllop, för att hinna med hämtning av Bruden, Kyrkan, Fotografering och att köra runt brudparet innan vi anländer festplatsen.
Du kan vinna en tur med exklusiv limousine. Presenteras inom kort här på webben.

VIRGINSKA GYMNASIET

Hotell. o turismprogr.
Hantverksprogr.
virginska.se

Virginska gymnasiet

Virginska gymnasiet erbjuder sex nationella gymnasieprogram. På skolan finns också flera introduktionsprogram, gymnasieprogram för döva och hörselskadade, gymnasiesärskola och yrkesvuxutbildningar.

PORSLINSKABINETTET

0707-208 655
b@porslinskabinettet.se
porslinskabinettet.se

Duka fest- & bröllopsmiddag med nostalgi

Hyr porslin till din fest eller middag för stora släkten. Du kan duka med vackra udda tallrikar och kombinera efter tycke och smak. Allt kommer klart: dukar, servetter, bestick, tallrikar, glas, kaffekoppar och uppläggningsfat.

Våra vintageglas finns både i kristall och i enklare glas. De är vackert slipade och finns i olika modeller som kan blandas till vacker dukning. Matsilvret, putsade nysilverbestick. Vi har modeller som Scensk Spets, Läckö, Chippendale.

Alla våra serviser är av god kvalitet som Gustavsberg Rörstrand, Gefle men även de fina porslinsfabrikerna ute i Europa finns i vårt kabinett.
De har vårdas och förvarats i hem under hela 1900-talet och finns här, lättillgängliga för dig och inte minst för din fest- och bröllopsdukning.

CAJSA-JASMINE

Cajsa Bökman & Jasmine Skoog
cajsajasmine@gmail.com
cajsajasminemusik.se

Cajsa Jasmine Musik

Bröllop. Dop. Mingel. Trubadur m.m.

BUSKENSTRÖM

Mediakonsult AB
+46 (0)70-314 81 12
www.buskenstrom.se

Buskenström Mediakonsult
i samarbete med Supreme Deejays

Skådespelare – Programledare – Artist – bland mycket annat.
Här finns något för alla tillfällen inom teater och nöje samt underhållning i bröllopssammanhang eller den stora festen!
Företagspresentation osv

LARS WALLIN

customercare@larswallin.com
couture@larswallin.com
larswallin.com

LARS WALLIN COUTURE

This is the creation of highest quality and unique, exclusive custom made dresses. The most high-end design in the fashion industry. This is our heritage and this is where the brand has it’s soul. The dreams are created here.

LARS WALLIN COLLECTION

The line offers dresses in the high premium segment inspired from the couture. Material that embraces the female body and breathes luxury – this is for the women who always have dreamt about having a Lars Wallin dress and now it is her time to shine.

Lars Wallin medverkar med visningar kl 14 och kl 16, samt lyssna till hans 30-åriga framgångssaga i intervju på scenen.

http://www.brollopsmassan.se/wp-content/uploads/2013/04/ShenYun2015_Brollopsmassan_200X250.jpg

SHEN YUN PERFORMING ART

shenyunperformingarts.org

Schen Yun Performing Art

Shen Yun samlar toppartister från hela världen. Med sin passion för klassisk konst ansluter de sig till Shen Yun och dess uppdrag att återuppväcka en kultur som en gång nästan gick förlorad.
En Shen Yun-föreställning presenterar världens främsta klassiskt skolade dansare, en unik orkester som sammanför Öst och Väst, samt bländande animerade bakgrundsprojektioner – vilket allt tillsammans skapar en enastående föreställning

Draghästen

Kållslättsfallet 546
694 98 Närkesberg
070 288 28 53
linnea.jonsson2010@hotmail.com
FB: draghästen

Draghästen

Häst och vagn för fest- o bröllopsfesten.

NATALIE MICHAELA DJ

FB: Natalie Michaela
nataliemichaela.com

Natalie Michaela DJ
Underhållning till er stora dag

Går du i tankar vad för slags underhållning du ska ha till ditt bröllop? Den kvinnliga, populära och flitigt bokade DJn Natalie Michaela skapar magi på dansgolvet sedan 2011.
Hon utgår från Örebro men spelar över hela Sverige. Du kan boka hennes tjänst som DJ eller ett helt paket där även ljud och ljus ingår. Hon skräddarsyr musiken efter era önskemål – allt för att ni ska få en oförglömlig kväll i kärleken och glädjens tecken på dansgolvet!

Evenemang

GÄLLERSTA FORNGÅRD

Attersta 204
705 94 Örebro
info@gallerstaforngard.se
gallerstaforngard.se

Gällersta Forngårdsförening Örebro

Boka gärna våra lokaler till bröllop, födelsedagsfirande eller andra privata tillställningar. När ni bokar våra lokaleer får ni tillgång till två stora salar som andas forntid och gamla anor samt stora grönytor utomhus i en härligt gammaldags hembygdsmiljö.

TINAS COSMETIC ROOM ORIFLAME

Lövvägen 6
703 76 Örebro
tina_oriflame@hotmail.com
beautystore.oriflame.se/tinas

Oriflame

Ett unikt affärskoncept. I över 50 år har vi jobbat för att hjälpa kvinnor och män runt om i världen att uppnå sina drömmar. Vi utvecklar, producerar, distribuerar och säljer innovativa  och trenddrivna produkter till skönhetsälskare runt om i världen och erbjuder den unika möjligheten att vara en del av skönhetsvärlden.

Bilden kan innehålla: text där det står ”Karlskoga AMARYLLIS BLOMBODEN Degerfors”
AMARYLLIS
Karlskoga
Bergsmansgatan 15
91 44 Karlskoga
+46 (0)707387403

BLOMBODEN
Degerfors
Medborgargatan 6B
693 30 Degerfors
+46 (0)707387403
facebook.com/Blomboden-Amaryllis

Amaryllis & Blomboden

Bröllop – ett minne för livet

Hej Jessica Björn här.
Jag äger två blomsterbutiker varav den ena har jag ägt i 25 år som är Blomboden och ligger i Degerfors, den andra har jag ägt i 11 år som ligger i Karlskoga. Jag älskar och brinner verkligen för mina butiker.
Min stora passion är att få göra i ordning bröllop, då det sprudlar kärlek i luften!
Spänningen till förberedelserna, mötena, iordningställandet och sist att få del av vackra foton. -Jag ryser!
Jag har 4 tjejer anställda och tillsammans är vi dröm-teamet.
Vi har både små och stora bröllop, traditionella, sagolika och personliga.
Ett stort bröllop sommaren 2018 var när vi gjorde Sara Sommerfelds bröllop som ägde rum i Loka Brunn.

Just det, en till sak..
Min favoritblomma ❤ Sweet avalanche ros.
Hoppas att vi ses!

SMYCKESTUDION
Medborgargatan 15
693 30 Degerfors
+46 (0)586 24 20 31
+46 (0)73 15 83 117
smyckestudion@gmail.com
smyckestudion.se

Smyckestudion

Smyckestudion är en av Sveriges ledande designverkstäder för exklusiva och unika smycken. Våra designers skapar hundratals smycken varje år. Vi är specialister på Unika förlovningsringar, Specialtillverkade vigselringar och andra handgjorda unika smycken. Smyckestudion i Degerfors AB blev 2012 utsedd till Årets handelsföretag.

Bild

Namn/Logo

Adress

Namn

Info

Bild

Namn/Logo

Adress

Namn

Info

Bild

Namn/Logo

Adress

Namn

Info

Bild

Namn/Logo

Adress

Namn

Info

Bild

Namn/Logo

Adress

Namn

Info