Utställare Örebro 20192018-08-13T18:49:59+00:00

Utställare i Örebro 2019

Här presenteras de utställare som ni kommer att möta i 2019 års Bröllopsmässa Conventum Örebro.
Sidan är ständigt under uppdatering, nya utställare tillkommer eftersom. Uppdatering sker dagligen. I mässan kommer ni möta över 100 företag/utställare och blir regionens största Bröllopsmässa någonsin.
Sidan uppdateras eftersom. Senast uppdaterad 13 aug. 2018.

Företag Verksamhet

A

LEIF AHRLE
glaskonstnär
+46 (0)76-262 11 59
leif.ahrle@outlook.com
www.leifahrle.se

Leif Ahrle – glaskonstnär

Leif Ahrle är välkänd för svensk publik som konstnär, men även som skådespelare vid Stockholms Stadsteater, Dramaten och SVT. Sedan 60-talet har dessa former av kreativt skapande levt sida vid sida. 1989 valde dock Leif Ahrle att helt ägna sig åt vad som kom att bli hans passion: Uttrycket genom handblåst glaskonst.

Åren, erfarenheten och skapandet har resulterat i ett stort antal utställningar som fått uppskattning både i Sverige och utomlands.

Skapandet har förlagts hos betydande glashyttor runt om i Sverige.

Där skapar Leif Ahrle skulpturer i klaraste blått, rubinrött, svart och vitt. Kombinerat med bladguld och bladsilver växer det unika konstglaset fram.

Om Leif Ahrles sällsynta konstnärskap kan sägas talar till ett djupare plan hos människan oavsett ålder. En lidelse för djup och ett säreget ljus ger hans konst en expressiv utstrålning.

Omedelbar, generös och entusiastisk utför också Leif Ahrle förevigandet av beständiga ögonblick i glasets universum.

AMANDAS BLOMMOR AB
Sandviksvägen 10
691 52 Karlskoga
+46 (0)734 44 93 11
info@amandasblommor.se
www.amandasblommor.se

Amanda’s Blommor AB

Låt känslan och temat på bröllopet märkas i valet av brudbukett och övriga bröllopsblommor för att skapa bästa helhetskänsla.

Ta hänsyn till årstid och säsong

När ska bröllopet äga rum? Årstiden och säsongen kan påverka hur brudbuketten och de övriga bröllopsblommorna bör se ut. Även om det alltid, året runt, går att få tag i de flesta blomsorter kan kvaliteten och priset på blommorna variera väldigt mycket efter säsong.

Vi rekommenderar brudpar att ta vara på den aktuella säsongens blommor så långt det är möjligt och samtidigt knyta an till den helhetskänsla som bröllopet ska ha.

B

BRÖLLOPSMAGASINET
Bridal Magazine Group
Björbäcksvägen 9
451 55 Uddevalla
+46 (0)522-68 11 99
info@bridalmagazinegroup.com
www.brollopsmagasinet.se

BröllopsMagasinet

Bridal Magazine Group
Bröllopsmagasinet startade i Danmark 1993 och har sedan dess expanderat till Sverige, Norge och Finland. Vi har upparbetat en stark position på den Nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i varje land. Vi är en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Tack vare intressanta och inspirerande artiklar samt exklusiva fotoserier av det senaste bröllopsmodet är vi en komplett guide för brudparet.

BUSKENSTRÖM
Mediakonsult AB
+46 (0)70-314 81 12
www.buskenstrom.se

Buskenström Mediakonsult AB
i samarbete med Supreme Deejays

Skådespelare – Programledare – Artist
Här finns något för alla tillfällen inom teater och nöje.

BRÖLLOPSGUIDEN
NORDEN AB
Nybrogatan 7
114 34 Stockholm
+46 (0)8-545 245 55
info@brollopsguiden.se
www.brollopsguiden.se

BröllopsGuiden

Sveriges bäst säljande bröllopstidning & Europas första bröllopsportal
etb. 15 jan 1997

C

CHARLOTTENLUND
Hotel & Restaurant
Långaryd 314 92
Sweden
+46 (0)37-14 60 57
info@charlottenlund.com
www.charlottenlund.com

Charlottenlund Hotel & Restaurant

Charlottenlund is an elegant, yet relaxed, country retreat in the heart of Halland county – somewhere in the middle of a charming boutique hotel and your best friend’s home. A place where you can relax, take time to reflect on your travels and to reinvigorate your appetite to view more of the wonderful places Halland and the neighbouring Skåne area have to offer.

Apart from the spectacular rural views from the grounds and from the bicycles that are free to use, guests are welcomed with a restful décor, comfortable beds, modern bathrooms with spacious showers, cosy bath robes, free high speed WiFi, and heated floors. After a good night’s sleep in our comfortable beds, come and enjoy one of our cooked or continental breakfasts, made with organic or locally sourced ingredients, often from our own garden and homemade. We endeavour to cater to all dietary needs.

CLARITY SWEDEN
Väpnargatan 16
802 85 Gävle
+46 (0)736-55 01 30
+46 (0)739-80 98 97
hello@claritysweden.com
www.claritysweden.com

Clarity Sweden

We are a couple that is working together.
We love to travel around the world and capture the beauty we see.
We have been working together as wedding photographers since 2011 but we both have been shooting long before that.
Being a wedding photographer is an honor and it is always exiting to see what the day will bring.
Lana and Jhonny
Your Wedding, Our Vision, Let’s make it happen.

D

E

ENGELBERT STOCKHOLM
Box 3617
103 59 Stockholm
+46 (0)8-84 09 55
info@engelbertstockholm.com
www.engelbertstockholm.com

Engelbert Stockholm

Engelbert Stockholm är en anrik, exklusiv juvelerarfirma som har drivits med omsorg och passion av familjen Engelbert i generation efter generation sedan Heribert Engelbert först öppnade sin ateljé år 1920 i Stockholm. Varumärket står för en stilren, nutida design med klassiska och kulturella värden. Detta ger en alldeles egen inneboende själ som är exklusivt för Engelbert.

F

FEST & BRÖLLOPSPALATSET
Medborgargatan 15
693 30 Degerfors
+46 (0)586-442 44
www.festochbrollopspalatset.se

Fest- och Bröllopspalatset i Degerfors

Fest & Bröllopspalatset som ligger i den lilla bruksorten Degerfors, Örebro län är en av Sveriges största bröllopsbutiker där Du hitta vackra kläder för brud & brudgum och brudföljen. Här finns även Bal & Fest klänningar, smokingar och kostymer till studentbalen och andra högtider. Uthyrning av frackar, jaquetter, smoking och kostymer till våra herrar.

Vi har också ett stort urval festskor & accessoarer av alla de slag. I ”Bröllopspalatset” finns även guldsmeden Martin Johansen som driver Smyckestudion. Lokalen mäter hela 800 m2 och här finns ALLT Du kan tänkas behöva för festen/balen/bröllopet. Vår syatelje gör alla de ändringar som iband kan behövas för att den klänning eller herrplagg du köpt hos oss ska passa perfekt. Det till humana priser!

G

GRYTHYTTANS GÄSTGIVAREGÅRD
Prästgatan 2
712 81 Grythyttan
0591 – 633 00
kontakt@grythyttan.com
www.grythyttansgastgivaregard.se

Grythyttan – skapar ert drömbröllop

Ett bröllop på Grythyttans Gästgivaregård är något utöver det vanliga. Vi erbjuder helheten med kyrka, festlokal och boende i vacker miljö med anor från 1600-talet. Här får ni möjlighet att välja mellan två olika bröllopskoncept; Grand Cru- eller Premier Cru bröllop.

Vi ser fram emot att få ta hand om en av de bästa dagarna i ert liv!
Om ni vill veta mer är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss

H

I

J

K

L

LILLY STOCKHOLM
Birger Jarlsgatan 40
114 29 Stockholm
+46 (0)8-30 26 03
stockholm@lilly.nu
www.lilly.nu

Lilly Stockholm

LILLY bröllops- och festmodet: kärleksfullt skapat, stilfullt, högvärdigt – och med övertygande priser!Det danska familjeföretaget LILLY är sedan 3 generationer tillbaka en av Europas största tillverkare när det gäller färdigsydda brudklänningar och har cirka 100 medarbetare. Som “serviceföretag för livets underbaraste dag“ har Lilly hittills framgångsrikt placerat fyra märken för bröllopsmode på marknaden:”LILLY“, ”Passions by LILLY“, DIAMONDS by LILLY” och ”purewhite by LILLY“ alltid med passende accessoarer som smycken, slöjor, skor, väskor, jackor och underkläder; vi har till och med en egen kollektion för brudtärnor. Lilly har alltså stilfulla kläder för hela familjen, från brudgummen till de små bröllopsgästerna! Förutom vårt viktigaste sortiment bröllopsmode erbjuder Lilly många andra produkter i samband med högtidlig utstyrsel för varje anledning, bland annat exklusiv fest- och herrmode. Alla dessa festliga kläder är alltid perfekt kombinerade och försedda med mångsida accessoarer.

LINEKKA
Line Malmsten
686 96 Östra Ämtevik
+46 (0)70 254 09 52
linekka@gmail.com
www.linekka.se

Linekka

Linekka är designföretaget med huvudet i fokus. Jag skräddarsyr huvudbonader efter bärarens önskemål. Jag njuter av att skapa vackra kreationer, hattar och huvudprydnader som lyfter fram det vackra i bäraren och gör människan synligare. Varje hatt är unik och jag sätter stort värde i mitt hantverk och att bäraren känner sig helt nöjd. Alla huvudbonader gör jag för hand, enligt gammal hantverkstradition i min ateljé på Gården Nästa i Värmland. Jag avlade Gesällbrev 2012 i modistyrket, kvalitetsstämpeln inom hantverket.

LOKA BRUNN
Kur- & Konferenshotell

712 94 GRYTHYTTAN
+46 (0)591-631 00
info@lokabrunn.se
www.lokabrunn.se

Bröllop & Fest på Loka Brunn

Loka Brunn är den perfekta platsen för firande av livets alla högtider och festligheter. Här har det under åren hållits många fester och middagar. Vi erbjuder helheten med kyrka, festlokal och boende. Kalas med släkten är populära då vi alltid har mycket att erbjuda. Vi tar hand om hela arrangemanget och hjälper er med allt ni kan önska.

M

MRG WINES AB
Bror Nilssongata 16
417 55 Göteborg
+46 (0)31-22 44 00
info@mrgwines.com
www.mrgwines.com

MRG Wines

MRG Wines AB är ett svenskt vinhus som utvecklar, producerar och distribuerar non-alcoholic premium-wines. Vår vision är att göra alkoholfria drycker mer tillgängliga och av hög kvalitet gör gamla åsikter och normer om alkoholfria drycker runt.
Våra drycker har sitt arv från gamla klassiska hantverk men med en ny patenterad teknik skapar vi moderna alkoholfria viner. Vi ställer höga krav på våra tillverkare när det gäller produktion av druvor och slutproduktens kvalitet och karaktär. Vi erbjuder alkoholfria drycker där smaker och aromer har haft möjlighet att växa på grund av den unika de-alkoholiseringen bearbeta. Ett bra alternativ så att alla kan samla och njuta av smaker, dofter och upplevelser!

MEDIATEC
Solutions Sweden AB
Box 89
745 22 Enköping
+46 (0)708-44 04 10
olbi@mediatecgroup.com
www.mediatecgroup.com

Mediatec – NEP Live Events

Mediatec erbjuder kompletta helhetslösningar inom Bild, Ljud, Ljus och IT. Vårt erbjudande innehåller inte bara teknik utan också ett brett utbud av tjänster som utförs av medarbetare med specialistkompetens inom respektive område. Vi hjälper gärna till med allt från konceptutveckling till projektering och genomförande. Ofta handlar det om ett liveevent med en kombination av ljud-, ljus- och bildlösningar, men det kan också vara fråga om en enskild videoproduktion eller IT-leverans. För oss är det viktigt att ha bästa möjliga lösning tillsammans med den senaste tekniken. Det är så vi skapar oförglömliga evenemang.

N


NORDIC AGENCY GROUP

Falkenberg
www.nordicagencygroup.com
www.morilee.com
www.ronaldjoyce.com
www.madelinegardnernewyork.com
www.justinalexanderbridal.com
www.sinceritybridal.com
www.sweetheartgowns.com
www.lillianwest.com
www.modeca.com

Nordic Agency Group

Nordic Agency Group AB är en agentur som arbetar med att förmedla köp av brud och fest kollektioner från ledande märken i USA och Europa till butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Företaget startade upp i Danmark 2009 och flyttade sedan verksamheten till Sverige 2011.
Ägare är Heléne Beckeman och vi har en heltidstjänst på kundtjänst där Janine Sahlin svarar på kundfrågor mellan kl 9.00 och 18.00 varje dag. Kontoret är beläget på Storgatan i Falkenberg.
I Bröllopsmässan medverkar Nordic Agency Group med ”Brudarnas Provrum” i Kinarummet samt Royal Terrass möts ni av Helene Beckeman, Nordic Agency Group. Läs mer under fliken ”Provrum”

O/P/Q

PARTYLAND
Marieberg Galleria, Örebro
Säljarevägen 1
702 36 Örebro
+46 (0)19-223 221
orebro@party-land.se
www.party-land.se

Partyland – Where Fun Parties Begin

Den första Party Land butiken öppnade 1984 i Philadelphia av Brian Feller och Todd Potter och har sedan
1986 varit en franchisingkedja. Bara 6 år senare, 1993, fanns det hela 15 Party Land butiker i och omkring Philadelphia.

I dag är Party Land världens största internationella butikskedja för partytillbehör och det finns alltid en öppen Party Land butik någonstans på jorden. I sortimentet hittar du hattar, tutor, dekorationer, tallrikar, muggar, confetti, pinatas, heliumballonger m.m. Med andra ord har vi allt du behöver till kalas, fest, dop, bröllop, barnkalas, osv. Temafester blir allt populärare till både kalas och företagsevent.

Du hittar Party Land butikerna som hjälper glada kunder i USA, Kanada, Venezuela, Mexiko, Dominikanska republiken, St. Lucia, England, Skottland, Nord Irland, Syd Irland, Sydafrika, Portugal, Italien, Grekland, Spanien, Tyskland, Indien, Saudiarabien, Kuwait, Singapore, Australien och sedan 2006 även i Sverige.

R

S

SÖDERBERG PHOTOGRAPHY
SHARINGBOX
Alströmergatan 20
112 47 Stockholm
+46 (0)733-83 54 93
+46 (0)733-83 52 48
info@sharingbox.se
www.sharingbox.com

Sharingbox

Sharingbox is more than a photo booth. We are a global brand dedicated to bringing the ever-shifting world of event entertainment and networking into perspective by looking through a cultural lens. With offices on both sides of the Atlantic and over thousand international events under our belt, we know how to identify the changes and ideas that matter most to your brand.

 SCARLETT WEDDINGS
+46 (0)8-24 80 10
info@scarlettweddings.se
www.scarlettweddings.se

Scarlett Weddings

Congratulations on your engagement!
This is a very exciting time for you and we are delighted to show you how we can help translate your vision to reality and how to execute a breathtaking wedding of your dreams.
Scarlett Weddings specialize in luxury weddings that are unique and personal.
Many couples today become overly stressed and frustrated when planning these wonderful events and for this purpose, we will work with you, share of our inspiration, knowledge and experience so that you can relax and enjoy the best part:
Being the Bride and the Groom.
Because it is your wedding that is in our hands, you have the final say in everything. We can promise that you will never feel like you’re losing control of your arrangements. Our goal is to serve as a reliable friend who keeps in constant contact. You will have access to your personal wedding planner via phone and email, and we will of course meet many times before the wedding itself.
Most of us have extremely busy schedules and many social commitments; therefore, we are happy to meet up for our meetings at the comfort of your home, near your place of work or another suitable location that fits your schedule the best, just to make it as smooth as possible for you.

T

TIM’S TIME
PLYMMAKERI

Örsundsbro

Nordens ende fjäderkostymör

Kläddesign, sömnad och styling samt scenartisteri och showproduktion.

U/V

VIG LIMOUSINER
+46 (0)70- 421 49 00
www.viglimo.se

VIG Limousiner

Bröllop är något mycket speciellt som man bara ska göra en gång i livet, och som man vill man göra det extra fint och minnesvärt för sin blivande fru. En Limousine vid detta tillfälle lyfter Bröllopet till den nivå många ofta drömmer om.

Vi har stor erfarenhet av Bröllop och hjälper gärna till med tips och råd. Vår erfarenhet säger att 3 timmar är normalt vad som behövs att ha vid Bröllop, för att hinna med hämtning av Bruden, Kyrkan, Fotografering och att köra runt brudparet innan vi anländer festplatsen.
Du kan vinna en tur med exklusiv limousine. Presenteras inom kort här på webben.

W

X/Y/Z/Å/Ä/Ö