Program Örebro2018-11-15T12:44:55+00:00

Det här händer i mässan 2019

Bröllopsmässornas Crèmé de laCrèmé
ÖREBRO CONVENTUM 23-24 FEBRUARI

Fantasirika & spektakulära
bröllopsvisningar med sagolikt tema:

”En scenisk illusion som ger spelrum för inspiration
att skapa det egna sagobröllopet.
Det som visas kan bäras av alla – oavsett vem du än är.”

Upplev nordens ende fullfjädrade plymmakare i Bröllopsmässan 2019

(Foto: Magnus Ragnvid)

2019 års bröllopsmode varvat med spektakulära inslag – en bröllopsvisning du aldrig kommer glömma.

Nordens ende plymmakare Tim Mårtenson (Tim`s Time), som under många år skapat kreationer och gjort arbeten åt landets ledande teatrar, operahus, Hovet och Kungahuset, flera av våra stora museer, TV, produktionsbolag och artister, kommer 2019 i Bröllopsmässan skapa unika och lekfulla kreationer i att våga tänka utanför ramarna.

Tim Mårtensons arbeten kännetecknas ofta av ett annorlunda materialval, former utöver det vanliga och ett stort kliv in i fantasins värld. Han kommer i år att involvera en nära skräddarvän, vars märke MAXJOHAN synts på ett flertal bröllop, artister, Nobelfester mm. Även dessa kreationer kommer vara skapade speciellt för årets sagolika tema.

Bröllopsdesigners ute i Europa signalerar fjädrar, pärlor, stenar och massor av blommor.
Bröllopsmässan vill nu visa dessa bröllopstrender mixat tillsammans med sagolika och mer tankeväckande kreationer vilka skapas av Tim Mårtenson speciellt för bröllopsmässan.

Visningarna som går i tecknet ”sagobröllop” visar på en hel del vad som blir 2019 års bröllopsmpde, framförallt alla härliga brudklänningar med dess accessoarer med inslag av mycket blommor, mycket pärlor o stenar men också fjädrar!

Fotot från London Bridal week 2018, White Gallery och designer Eliza Jane Howell, London

• Provrum med 2019 års kollektion – för brudarna. 15 exklusiva designermärken.
• Scenprogram med tips om bästa bröllopsmenyn, läckraste desserten, bröllopstårtan och mycket mer.
• Avsmakningar av både läckerheter samt dryck.


Bröllopsvinster i tävling på entébiljetten med exklusiva priser, ex.vis en åktur till/från bröllopet eller festen med VIG Limousine.

Lär er dansa bröllopsdansen tillsammans proffsdansare

Behöver ni slipa på den så viktiga bröllopsdansen, den klassiska när det drar ihop sig till bröllop? Då kan ni under mässan få känna om dansstegen sitter där dom ska, eller öva tillsammans med proffsen. Tidigare var den klassiska wienervalsen den mest traditionella som bröllopsparen skulle genomföra, men nu kan ni i god tid innan bröllopet få ta del och pröva på de rätta stegen redan under bröllopsmässan. Sedan är det bara övning som gör att ni kommer briljera tillsammans med din käraste på bröllopsfesten.

Magi & trolleri på bröllopsfesten

Allting måste vara perfekt på den stora dagen och det är alltid väldigt många gäster att ta hand om. Lyckligtvis finns det en hel del personal som hjälper till med mat, musik och ordningen på talarna. Däremot missar många att underhålla gästerna då det uppstår väntetid – innan eller efter ceremonin, i väntan på servering, när brudparet fotograferas, i väntan på brudvals eller brudskål, när lokalen färdigställs för dans eller helt enkelt till desserten.

Jens Jadbäck är en mycket erfaren bröllopsunderhållare som trollar bort all väntetid för dina gäster. Han minglar runt och bjuder på close up magi i gästernas egna händer och ser till att även väntetid och ”transportsträckor” fylls med skratt.

Mässans eminenta konferencierer både roar, underhåller samt presenterar programinslagen:
NICLAS BUSKENSTRÖM och THERESE KNUTSSON

 

”Smycken som huvudsak”

En kulturhistorisk och praktisk guide kring diadem och andra smycken för håret.
Kristina af Klinteberg, fil.mag. och kulturvetare, har ett särskilt intresse för äldre hårsmycken. Nu kommer hon till Bröllopsmässan och presenterar sin helt nya bok Smycken som huvudsak.
Hårsmyckenas historia är full av både män och kvinnor. De största av dessa smycken är så kostbara och tunga att de av praktiska och säkerhetsmässiga skäl sällan visas eller används.
I boken får vi inte bara lära oss mer om kungligheter och historiska dyrgripar, här visas även ett utbrett folkligt bruk av hårsmycken och att smycken på huvudet kan kröna vilken hjässa som helst, om bara klädkoden är den rätta!
Boken kan du köpa signerad i Bröllopsmässan, eller kanske har du turen vinna en bok i Bröllopstävlingen på entrébiljetten!

KÖP BILJETTER REDAN NU PÅ TICKSTER.COM