Program Örebro 2020

Conventum Kongress lördag 7 mars 2020 kl. 10-19.00

Bröllopsmässan 2020 med många inslag och upplevelser
–  allt för både Fest- & Bröllop
Samtidigt i angränsande Arenan sker Örebros Stora Vinmässa
Ni kan redan nu köpa kombibiljett som gäller
för båda mässorna – eller biljett enbart för Fest- & Bröllopsmässan på tickster.com

På scenen i Kongressen förutom personliga bröllopsvisningar och andra spännande och inspirerande inslag kommer vi också få bevittna vigselakt vilken planeras ske lördagen 7 mars kl 14.00.
Vi söker nu er som vill gifta er i mässan – skicka oss bums mejl på
info@brollopsmassan.se och berätta om varför ni vill gifta er i mässan.


Annorlunda och härlig upplevelse och öppet för alla slags bröllopspar. Vi har klänningen, limousinfärden, bröllopsfoton, övernattning, styling, blombukett och självklart självaste prästen. Allt planeras ske på scenen, dekorerad med fina blomster, och ni får bjuda in 20 gäster till vigselakten som kommer ses av så många fler. Dessutom musiken, inramningen och bubblet! Skynda mejla oss bild på er samt berätta om er relation. Hasta iväg för hindersprövning. En av er måste också vara medlem i Svenska Kyrkan. Vi väntar på ert mejl snarast på info@brollopsmassan.se

 


• Scenprogram med tips om det mesta som rör det lilla eller den stora festen, bröllopet.
• Avsmakningar • Pröva-På • Tävlingar o mycket mer…


Bröllopstävlingar & Upplevelser

Behöver ni slipa på den så viktiga bröllopsdansen, den klassiska när det drar ihop sig till bröllop? Då kan ni under mässan få känna om dansstegen sitter där dom ska, eller öva tillsammans med proffsen. Tidigare var den klassiska wienervalsen den mest traditionella som bröllopsparen skulle genomföra, men nu kan ni i god tid innan bröllopet få ta del och pröva på de rätta stegen redan under bröllopsmässan. Sedan är det bara övning som gör att ni kommer briljera tillsammans med din käraste på bröllopsfesten.

Trolleri & Magi på bröllopsfesten

Allting måste vara perfekt på den stora dagen och det är alltid väldigt många gäster att ta hand om. Lyckligtvis finns det en hel del personal som hjälper till med mat, musik och ordningen på talarna. Däremot missar många att underhålla gästerna då det uppstår väntetid – innan eller efter ceremonin, i väntan på servering, när brudparet fotograferas, i väntan på brudvals eller brudskål, när lokalen färdigställs för dans eller helt enkelt till desserten.

Jens Jadbäck är en mycket erfaren bröllopsunderhållare som trollar bort all väntetid för dina gäster. Han minglar runt och bjuder på close up magi i gästernas egna händer och ser till att även väntetid och ”transportsträckor” fylls med skratt.

Mässans eminenta konferencierer

NICLAS BUSKENSTRÖM
underhåller, intervjuar samt presenterar alla programinslag

Här köper du förköpsbiljetter till mässan 2020
på Tickster.com