Jenny & Jannes Bröllopsblogg2018-11-07T23:44:41+00:00

januari 2019

Fyra månader kvar….

Av |19 januari, 2019|

Idag skriver vi tillsammans. Lite pirrigt känns det nu, önskar att jag kunde säga att allt är under kontroll! Men så är det inte, massor kvar!

Fredagskvällen var helt underbar! Tack våra fina vänner, världens bästa Lotta och Stefan Nilsson som bjöd hem oss på en underbar middag. Janne och Stefan har gjort en del konserter tillsammans och spelade in ”Lottas Sång”. Stefan skrev musiken till sin Lotta och Camilla Läckberg skrev den vackra texten. Resultatet blev en vacker bröllopssång. Lotta är även hon en mycket begåvad musiker och kompositör. […]

Planering i full gång..

Av |12 januari, 2019|

Idag har jag snappat med @katten.elviss

Nu har ju Janne hoppat in som influencer här på bloggen så jag känner mig lite överflödig haha 😂

Så roligt att läsa det han skriver, det är ju vår gemensamma blogg! Vi har mycket på gång just nu, många bollar i luften -samtidigt som vi är förkylda. Vi hostar, snorar och tittar på film!

Janne fyllde år i veckan! Så roligt det är med kalas! Vi firade Janne med middag hemma (Janne fixar) stackarn, på sin egen födelsedag! Men han fick både tårta och presenter. Marcus, Mikaela, […]

Jag tar med mig gitarren till bröllopsmässan 🎸😀

Av |6 januari, 2019|

Nu börjar bröllopsmässan närma sig. Jenny och jag kommer såklart att vara där. Jag har blivit tillfrågad att sjunga ett par låtar så jag tar med med gitarren till Grand hotel. Första gången jag var på Bröllopsmässan var 7 december 2014 i Uppsala! Jag skulle egentligen inte varit där. Jag jobbade uppe i Fagersta med en julshow och följde med arrangören Niklas Hoxell till Norrlands Nation där mässan höll till på den tiden. Där medverkade även en skäggig kille som gick upp ensam på scenen med bara en gitarr. Det […]

God fortsättning på 2019 -vårt bröllopsår!

Av |3 januari, 2019|

Vilken härlig nyårsfest vi var på, med så fantastiska människor, och grymma värdparet Ankie Bagger och Mattias Frisk. Tusen tack för en underbar kväll! Ljuvlig mat, skratt och prat till långt in på natten. Vi kröp ner i sängen runt halv fyra på morgonen. Det blev en kväll att minnas länge!

Vår bröllopsplanering går vidare och jag kollar checklistan, mycket är kvar, men en del har vi kunnat bocka av. All bokning som rör vigsel, vigselförrättare, festplats är såklart färdigt. Maten ska vi provsmaka i mars. Då kommer även brudklänningen, vigselringen är […]

december 2018

Min favoritbutik

Av |30 december, 2018|

Man kan lätt konstatera att det är mycket som ska fixas, ordnas, och inhandlas inför ett bröllop, och det är svårt att komma billigt undan! Det är lätt att det drar iväg, för allt känns plötsligt så himla viktigt. Bara man ”andas” bröllop kostar allt mycket mer än annars. Man får blunda och betala helt enkelt! (Litet skämt där) vi har koll! Vi har en del samarbeten som vi är stolta över och vill lyfta fram

Meeeen inte kan man sluta handla annat för det! Jag har min absoluta favoritbutik Herta i […]

Nytt år!

Av |29 december, 2018|

Då är Julen över, ganska skönt tycker vi! Så har vi sista helgen på året… vad fort året har gått, känns som det var precis som vi sa hej då till 2017. Vi ser verkligen fram emot att få fira in 2019 (som är vårt år) Dessutom med härliga vänner!

Tiden måste ju vara det dyrbaraste vi har? Rik är man, när man har tid att spendera på dem man tycker om! Tiden är det vi inte får tillbaka, och de vi inte kan köpa mer av. Det slår mig ofta att […]

Julafton, denna magiska afton!

Av |24 december, 2018|

Alla förväntningar och längtan efter lugn och ro. För mig har Julen alltid varit för mina barn. Att få se deras glädje och tindrande ögon har gjort mammahjärtat lugnt. Jag har alltid avstått från alkohol, tycker inte det passar in på barnens högtid. Jag vill inte moralpredika, det är bara ett val jag gjort!

Vi har firat Julafton med den maten vi tycker bäst om, dvs ägghalvor och lax -och annat också… Ni vet (allt) det andra! Jag har haft världens bästa hjälpreda i köket, kära lilla Emma! Hon kommer med all […]

Underbart med traditioner!

Av |23 december, 2018|

Julen är verkligen speciell, vare sig man äter julmat eller inte. Det känns som alla sinnen är på helspänn dessa dagar innan Jul. Tänk vad vi är präglade av minnen, på både gott och ont. Vi överför våra traditioner på våra barn, men jag märker att det blir mindre och mindre för varje år! I år är första året på tjugosex år som Julen firas utan min vuxna son, lite tråkig känsla, men de måste ju få skaffa sig egna traditioner! Jag får se honom en timme eller två, innan han […]

Vad är det hör för dag…är det en vanlig dag…🎵🎶

Av |20 december, 2018|

Nej, det är ingen vanlig dag för det är ju Min födelsedag! hurra hurra hurra!!

Det var mycket snö 20 december 1970 Pappa berättar varje år på min födelsedag att snön yrde den eftermiddagen, och det gick knappt att se sin hand framför sig när han gick nerför backen från BB på Sabbatsbergs sjukhus. Han var på väg till leksaksaffären på Odengatan för att köpa dockkläder till mig som är sex veckor för tidigt född. Han hade aldrig sett en sån liten bebis, 46 cm lång och lite under 2 kilo. På […]

Julmarknad på Salnecke Slott

Av |16 december, 2018|

Ann-Christine Widinghoff

Måste nog erkänna att bröllopsplaneringen får stå tillbaka nu i Jultider. Jag ska ta upp planeringen igen när det blivit Nytt År, fram tills dess så kommer bloggen handla om vad vi gör i Jul. Det är så underbart att bara få kura inomhus, tända ljus och titta på romantiska dramakomedier. För det är precis det jag gör just nu, med katten Elvis spinnande tätt intill.

Jag och Emma hämtade Janne vid tåget idag, han reste från Varberg tidigt i morse för att vi skulle hinna ut till Salnecke Slott […]

Fest på en måndag

Av |11 december, 2018|

Som de flesta vet arbetar ju inte jag och Janne i samma bransch. Jag arbetar kontorstider, och Janne arbetar alla andra tider, typ hela tiden! Hektiska december medför att vi sällan hinner göra något tillsammans. Jag har funderat om jag ska ”boka” in honom en heldag? 😂 Vi båda springer i ekorrhjulet, och det snurrar fortare och fortare.

Bröllopsplanering i all ära, men annat kul måste också klämmas in! Igår var vi bjudna på en riktigt trevlig tillställning, en helkväll tillsammans, nästan för bra för att vara sant! Bara att få stå med min blivande man och lyssna till musik är […]

Vi ser nog ganska lugna ut…

Av |7 december, 2018|

Men vi planerar ett stort bröllop, uppdaterar vår fina blogg -samtidigt som vi jobbar på varsitt håll, och planerar en flytt! Vi har lite nya projekt på gång -och så ska det bli en fantastisk Jul.🎄Allt det, och vi ses bara några dagar under december. Otroligt kul och spännande! Vi hinner inte tröttna på varandra, för Janne är aldrig hemma! 😂

Vi brukar prata om hur glada vi är att vi har varandra! Vet inte riktigt om det är tur eller en mening med att vi möter de människor vi möter i […]

Antal besökare på vår blogg:

Unika besökare: 10742

Sidbesök på vår bröllopsblogg: 24983

Dagar kvar till vårt bröllop