Intresseanmälan

Stockholm Grand Hôtel – 25-26 januari 2020
Örebro Conventum Arena – 7-8 mars 2020

VI GER ER VERKSAMHET HELT RÄTT INRAMNING – I SVERIGES VACKRASTE & LEDANDE BRÖLLOPSMÄSSA

Att medverka i Bröllopsmässan ger er viktigaste målgrupp möjlighet möta just Er och Er verksamhet. Ett personligt möte i ett vackert och spännande sammanhang ger så många nya kundkontakter – och vi har redan selekterat de mest intressanta och mest intresserade kommande kunder till er verksamhet. Att synas tillsammans med andra högkvalitativa företagare ger både mervärde, inspiration och framförallt många nya kunder.
Bröllopsmässan – ständigt i förnyelse. Vi värnar om vårt alltid lika viktiga grundkoncept – trovärdighet och kvalitét. Dessutom är vi numera ett välkänt varumärke med brollopsmassan.se.  En klassiker i snart 20 år. Våra Bröllopsmässor sker alltid i helt rätt miljö med de vackraste inramningar som går att få för både bröllop och fest.

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka så återkommer vi och berättar mer om den mässa som ni är intresserade av.
Varmt välkommen med er intresseanmälan – en intresseanmälan är ej bindande.

Integritetspolicy
2018 trädde GDPR i kraft och vi vill därför försäkra dig om att vi hanterar dina personuppgifter enligt de nya direktiven. Vi använder din mail, och ditt namn, för att skicka ut information inför den mässa som du visat intresse för. Vi sparar endast din information för att skicka nyheter, information och annan info som efterfrågats. Du kan när som helst avsäga dig vidare information från oss via mejl a.widinghoff@ettoco.se och vi kommer radera dina uppgifter i vår databas. Där vi fortsätter dialogen kommer era uppgifter sparas i max 2 år och därefter raderas ur vårt dataregister. Vi har även vidtagit åtgärder för att förbättra vår sekretesskontroll och andra kontroller som vi tillhandahåller för att skydda din data och din integritet.
Jag godkänner med ifyllandet av mina uppgifter att mina personuppgifter behandlas tryggt och i enligt med Bröllopsmässans integritetspolicy

Mässa*:
?
Du måste välja mässa
Utställare*:
Företagsnamn:
Kontaktperson*:
?
Både för- och efternamn
Organisationsnr:
?
123456-1234
Postadress*:
?
Gatuadress
Postnummer*:
?
Postnummer
Ort*:
?
Ort
Telefonnummer*:
?
Exempel: 0046708123456
E-post*:
?
Du måste fylla i e-postadressen
Hemsida:
Verksamhet:
reCaptcha
reCaptcha

VÅRA MJUKA VÄRDEN SOM ARRANGÖR:

Vi erbjuder alltid våra utställare ett exklusivt sammanhang, där ni ges och får all viktig information via många mjuka värden med stort substansinnehåll. I mässan som utställare ges ni möjlighet synas på fler än på ett sätt.

Våra mässor sker alltid i unika, annorlunda, spännande lokaler, men framförallt lokaler där det kan hållas en stor fest eller ett pampigt bröllop.
D.v.s vi ger er inramningen redan när ni skall börja planera för att se sammanhang, känsla och framförallt få den bästa tänkbara inspiration!
Det är därför vi nu i snart 20 år skapat och skapar Sveriges Vackraste Bröllopsmässor.

2020 blir vårt 20:e år i Stockholm. Vi är sedan 2001 den ledande i Sverige och i Stockholm – dessutom säger andra om oss: ”Sveriges Vackraste och ni är originalet” – vilket glädjer och inspirerar oss. Vi arbetar alltid efter att hitta nyheter och inte vara förutsägbara. Vi får eloge för att vi är lyhörda och en god samarbetspartner, därför blir varje mässa unik i sitt slag – och ny för varje år.

Några exempel:
BröllopsTävlingen, en tävling för våra besökare där man på entrébiljetten ges möjlighet tävla om mycket exklusiva priser. Totala värdet i tävlingen brukar hålla sig omkring minst 200.000 kr.

Våra mycket omtyckta Brudsalonger som riktar sig till alla blivande bröllopspar ”Bröllopssalongen” där kunnig expertis rådgör med frågeställningar inför det stundande bröllopet, allt från vad bröllopet får kosta, till juridiska inslag. Här blir det s-k rundabordssamtal med expertis i vackert dekorerad salong – Kinarummet.

Dessutom att få prova ut sin drömklänning direkt i mässan i ”brudarnas provrum” uppe på Royal Terrass,  ytterligare en alldeles speciell service för alla ”brudar”. Här i mässan kan brudarna prova och välja bland 10-12 erkända designermärken, helt utan kostnad. Dessutom ges den högsta servicen under provningen med stylist och smakråd. Enda bröllopsmässan i Sverige som erbjuder detta. Tidssparande och dessutom bästa möjligheten hitta sin drömklänning! Men också bra feedback till de butiker som medverkar som utställare och dessutom för samma märken och är återförsäljare.

Visningar med scenisk närvaro och uppvisande av bröllopskläder av mycket professionella modeller, gör våra visningar till en glädje att inspireras av.
Vi vill förmedla en känsla som stannar kvar länge! Vi kan utlova en underbart inspirerande möjlighet där igen går ifrån visningarna oberörda, däremot fyllda av inspiration, en känsla att ha varit med i ett unikt sammanhang som endast kan ses upplevas på bröllopsmässan.

Vi får ständigt högsta betyg av våra utställare som varit och är med oss genom åren. Vi kan utlova de allra bästa medutställarna med den högsta kvalitén som alltid medverkar i våra mässor. Vi har alltid en kvalitetskontroll för bästa genomslagskraft och seriositet.
Allt samlat under ett tak och till njutbar musik, provsmakande av champagne, kanske en liten matbit eller fika för besökarna, lovar vi er en alldeles, alldeles upplevelserik och en gemenskap med övriga utställare, som ställer denna mässa helt i fokus inte minst den högsta kvaliteten.
Vårt koncept med öppenhet och närhet, gör att våra mässor får mer intresserade besökare som kommer närmare utställarna, som tillsammans skapar en familjär angelägenhet, som lockar till big business och trivsammare mässdagar. En härlig helhetsupplevelse för både utställare som för besökaren.

Så här skriver bl.a en besökare ett ha besökt vår mässa i Stockholm:

”Man kan inte annat än dra andan när man tågar in i Grand Hôtels pampiga lokaler, uttrycket ”som en bal på slottet” känns som hämtat från Spegelsalen och bara lyxen med tryckta pappershanddukar på toaletten får varje kreatör att få en släng av dåndimpen och lite hybris. Även bröllopsmässan andades lyx, på det där glamouringa, guldiga, kristalliga sättet, vill man ha crème de la crème hittade man garanterat sina utställare här.”

NI ÄR MYCKET VARMT VÄLKOMMEN SOM UTSTÄLLARE 2020!

Läs våra BOKNINGSREGLER