ACKREDITERING – FÖR PRESS & MEDIA

Vänligen fyll i formuläret nedan och sänd in till oss i god tid. Önskar ni mer information om mässan, slå oss gärna en signal:

Välj mässa / stad:
?
Välj mässa
Tidningens namn:
?
Tidningens namn
Namn:
?
Både för- och efternamn
Befattning:
?
Befattning
E-post:
?
Du måste fylla i e-postadressen
Telefonnummer:
?
Exempel: 0046708123456
Antal personer:
?
Antal personer
Vi sänder er ett svarsmejl. Ni erhåller presskort när ni anländer till mässan. Medtag visitkort.
Vi önskar även få information om publiceringsdatum mm när ni anländer till mässan.

STOCKHOLM GRAND HÔTEL  26-27 JANUARI 2019
Ackreditering gäller endast behöriga med presskort.
Önskar Ni och har behörighet inom media/press, vill vi ha Er ackreditering med ifylld uppgift enligt ovan, oss tillhanda senast den 18 januari 2019.

ÖREBRO, CONVENTUM KONGRESS  23-24 FEBRUARI 2019
Ackreditering gäller endast behöriga med presskort.
Önskar Ni och har behörighet inom media/press, vill vi ha Er ackreditering med ifylld uppgift enligt ovan, oss tillhanda senast den 10 februari 2019.

SVERIGES VACKRASTE BRÖLLOPSMÄSSA 2018 – ETT STARKT VARUMÄRKE
För den medvetna och intresserade målgruppen, blivande brudpar, är Sveriges Vackraste Bröllopsmässa en mötesplats full av inspiration och skönhet – när mässan för säsongen 2019 sker för 19:e året.
Totalt sedan starten 2001 har vi hittills arrangerat 52 välbesökta och väl genomförda bröllopsmässor runt om i landet. Detta gör oss till den oslagbart största bröllopsmässearrangören i Sverige genom tiderna!

Bröllopsmässan – i särklass både största och vackraste i Sverige sedan femton år tillbaka. Bröllopsmässan visar på mångfald, skönhet, exklusivitet, och upplevelser av det som hör bröllop & fest till – Sveriges Vackraste Bröllopsmässa – ett starkt koncept med mycket hög potential och kvalitét.

Alla våra mässlokaler i Sverige har valts utifrån vacker, unik miljö som ger full inspiration, hög trovärdighet och i dessa vackra salonger ges rättvisande inramning för budskapet – Bröllop & Fest!
Vår styrka är lyhördhet, seriositet och kunnande gentemot en mångfald av företag, vars målgrupper är bl.a blivande brudpar.

Mässorna har inslag också för gästen och jubilaren. I våra mässor finner besökarna de allra flesta med det absolut bästa i branschen. En bransch i stadig utveckling sedan 2001.

Många efterföljare har vi sett genom åren, men vi är den ledande och den mest välkända.
Vårt goda renommé har genomsyrat och genomsyrar även alla våra unika samarbetspartners –
där den största av dem är Sveriges och Nordens största bröllopstidning Bröllopsmagasinet.
Dessutom konkurrerar vi aldrig med våra utställare om uppmärksamhet för egen del, i våra mässor. Vi är den garanterat enda arrangören i Sverige som arbetar med mottot 100% av uppmärksamheten gentemot våra kunder/utställare.

Bröllopsmässans grundare, Ann-Christin J:son-Widinghoff är i stort sett den enda av de som arrangerar bröllopsmässor i Sverige, som arbetar på detta vis. Mer vanligt är att arrangörerna både arrangerar men också samtidigt ställer ut den egna verksamheten, tillsammans med sina utställare. Så gör aldrig vi.  Detta gör oss nästintill unika när det gäller bröllopsmässor, och för all del, även andra mässor med specifika teman som vi skapar.

Vi tillhandahåller redskapet och inramningen till våra utställare. Tillsammans genomför vi upplevelserika och unika bröllopsmässor. Inramningen är exklusiva salonger, men också välkända lokaliteter alla lättillgängliga antingen med centralt läge eller stora fria parkeringsplatser.
Vi ger besökarna till våra bröllopsmässor en underbar upplevelse full av inspiration och av allra högsta kvalitet.
Fler och fler upplever känslan av lyx, flärd och många urvalsmöjligheter vilket gör det enkelt för bröllopsmässans besökare ta del av alla de unika utställare som här visar på både mångfald och variation.

I våra mässor känner man sig väl omhändertagen. En känsla vi vill förmedla till både utställare som till våra besökare. Detta ger nöjda utställare och besökare. Vi får stadigt belägg för detta inte minst med många tacksamma mejl och trevliga telefonsamtal efter varje genomförd mässa. Dessutom mycket nöjda utställare som återkommer år från år.

Från starten 2001 har mässan haft över 4.500 utställare medverkat och av dessa återkommer stadigt ca 60-70% som utställare år från år.  Långt mer än 250.000 har besökt våra mässor genom åren, och vi är den starkaste och mest välkända Bröllopsmässan i Sverige någonsin.

Våra bröllopsvisningar röner alltid stort intresse, där proffsmodeller visar det allra senaste bröllopsmodet på ett inspirerande och trovärdigt sätt. Våra visningar innehåller alltid en röd tråd – ett sammanhållande tema som inspirerar och efterlämnar en känsla av lyx, glamour men också en upplevelse och värme.

Vi fortsätter även 2019 med våra mycket uppskattade och exklusiva BRUDARNAS PROVSALONG där ges möjlighet till personlig konsultation vad gäller vilken kreation som passar just henne. En exklusiv avdelning i bröllopsmässan som vi är ensamma om att ha skapat i våra mässor.
”Bröllopssalongen” för blivande bröllopspar med expertis i s.k ”runda-bordssamtal”. Mycket uppskattat där bl.a viktiga och ekonomiska frågor tas upp.
Samt mycket, mycket mer…

Kontaktperson/Arrangör: Ann-Christin J:son-Widinghoff

070 77 000 22
Ann-Christin J:son-Widinghoff
a.widinghoff@ettoco.se