För press och media 2017-09-12T11:36:20+00:00

ACKREDITERING – FÖR PRESS & MEDIA

Vänligen fyll i formuläret nedan och sänd in till oss i god tid. Önskar ni mer information om mässan, slå oss gärna en signal:

Välj mässa / stad:
?
Välj mässa
Tidningens namn:
?
Tidningens namn
Namn:
?
Både för- och efternamn
Befattning:
?
Befattning
E-post:
?
Du måste fylla i e-postadressen
Telefonnummer:
?
Exempel: 0046708123456
Antal personer:
?
Antal personer
Vi sänder er ett svarsmejl. Ni erhåller presskort när ni anländer till mässan. Medtag visitkort.
Vi önskar även få information om publiceringsdatum mm när ni anländer till mässan.

STOCKHOLM GRAND HÔTEL  27-28 JANUARI 2018
Ackreditering gäller endast behöriga med presskort.
Tillsammans med speciellt inbjudna gäster, sker alltid i vår Stockholmsmässa.
Önskar Ni och har behörighet inom media/press, vill vi ha Er ackreditering med ifylld uppgift enligt ovan, oss tillhanda senast den 18 januari 2017.

SVERIGES VACKRASTE BRÖLLOPSMÄSSA 2018 – ETT STARKT VARUMÄRKE
För den medvetna och intresserade målgruppen, blivande brudpar, är Sveriges Vackraste Bröllopsmässa en mötesplats full av inspiration och skönhet – när mässan för säsongen 2017 sker för 18:e året.
Totalt sedan starten 2001 har vi hittills arrangerat 51 välbesökta och väl genomförda bröllopsmässor runt om i landet. Detta gör oss till den oslagbart största bröllopsmässearrangören i Sverige genom tiderna!

Bröllopsmässan – i särklass både största och vackraste i Sverige sedan femton år tillbaka. Bröllopsmässan visar på mångfald, skönhet, exklusivitet, och upplevelser av det som hör bröllop & fest till – Sveriges Vackraste Bröllopsmässa – ett starkt koncept med mycket hög potential och kvalitét.

Alla våra mässlokaler i Sverige har valts utifrån vacker, unik miljö som ger full inspiration, hög trovärdighet och i dessa vackra salonger ges rättvisande inramning för budskapet – Bröllop & Fest!
Vår styrka är lyhördhet, seriositet och kunnande gentemot en mångfald av företag, vars målgrupper är bl.a blivande brudpar.

Mässorna har inslag också för gästen och jubilaren. I våra mässor finner besökarna de allra flesta med det absolut bästa i branschen. En bransch i stadig utveckling sedan 2001.

Många efterföljare har vi sett genom åren, men vi är den ledande och den mest välkända.
Vårt goda renommé har genomsyrat och genomsyrar även alla våra unika samarbetspartners –
där den största av dem är Sveriges och Nordens största bröllopstidning Bröllopsmagasinet.
Dessutom konkurrerar vi aldrig med våra utställare om uppmärksamhet för egen del, i våra mässor. Vi är den garanterat enda arrangören i Sverige som arbetar med mottot 100% av uppmärksamheten gentemot våra kunder/utställare.

Bröllopsmässans grundare, Ann-Christin J:son-Widinghoff är i stort sett den enda av de som arrangerar bröllopsmässor i Sverige, som arbetar på detta vis. Mer vanligt är att arrangörerna både arrangerar men också samtidigt ställer ut den egna verksamheten, tillsammans med sina utställare. Så gör aldrig vi.  Detta gör oss nästintill unika när det gäller bröllopsmässor, och för all del, även andra mässor med specifika teman som vi skapar.

Vi tillhandahåller redskapet och inramningen till våra utställare. Tillsammans genomför vi upplevelserika och unika bröllopsmässor. Inramningen är exklusiva salonger, men också välkända lokaliteter alla lättillgängliga antingen med centralt läge eller stora fria parkeringsplatser.
Vi ger besökarna till våra bröllopsmässor en underbar upplevelse full av inspiration och av allra högsta kvalitet.
Fler och fler upplever känslan av lyx, flärd och många urvalsmöjligheter vilket gör det enkelt för bröllopsmässans besökare ta del av alla de unika utställare som här visar på både mångfald och variation.

I våra mässor känner man sig väl omhändertagen. En känsla vi vill förmedla till både utställare som till våra besökare. Detta ger nöjda utställare och besökare. Vi får stadigt belägg för detta inte minst med många tacksamma mejl och trevliga telefonsamtal efter varje genomförd mässa. Dessutom mycket nöjda utställare som återkommer år från år.

Från starten 2001 har snart 4.500 utställare medverkat och av dessa återkommer stadigt ca 60-70% som utställare år från år.  Mer än 200.000 har besökt våra mässor genom åren, och vi är den starkaste och mest välkända Bröllopsmässan i Sverige någonsin.

Våra bröllopsvisningar röner alltid stort intresse, där proffsmodeller visar det allra senaste bröllopsmodet på ett inspirerande och trovärdigt sätt. Våra visningar innehåller alltid en röd tråd – ett sammanhållande tema som inspirerar och efterlämnar en känsla av lyx, glamour men också en upplevelse och värme.

Vi fortsätter även 2018 med våra mycket uppskattade och exklusiva BRUDSALONGER, 2018 under namnet ”BridesSuccess” där blivande brudar, men också syster, väninna, tärna mm ges möjlighet till personlig konsultation vad gäller vilken kreation som passar just henne, hur göra en vacker makeup, och mycket annat. En exklusiv avdelning i bröllopsmässan som vi är ensamma om att ha skapat i våra mässor.
”Bröllopssalongen” för blivande bröllopspar med expertis i s.k ”runda-bordssamtal”. Mycket uppskattat där viktiga och ekonomiska frågor tas upp.
Likaså BRUDARNAS PROVRUM som vi fortsätter med, där vår partner med märkeskreationer erbjuder provningar i exklusiv salong under mässan. 2018 har även killarna sitt egna provrum i mässan som går i en lite mer maskulin stil. Samt mycket, mycket mer…

Kontaktperson/Arrangör: Ann-Christin J:son-Widinghoff

0171-37 919 alt 070 77 000 22
Ann-Christin J:son-Widinghoff
a.widinghoff@ettoco.se