Brudarnas provrum i Stockholm & Örebro

BRUDARNAS EXKLUSIVA PROVRUM

Här kommer finnas 10-12 exklusiva designermärken i provrummet 2019

Morilee – ett av många exklusiva europeiska designers i mässan

Nedan klänning från märket Olvi’s

Tre klänningar från ”Modeca”

Märken som kommer finnas i provrummet ser du här:
Justin Alexander, Sincerity bridal, Sweetheart, Lillian West, Morilee, MGNY, Sofia Bianca, Modeca, Le Papillon by Modeca och Olvis.

(Visst förbehåll för ev. ändringar)

BRUDARNAS PROVRUM – ROYAL TERRASS

NAG_ramlogo
photo_mg_2789-mindre

Du ges nu möjlighet prova ut din alldeles speciella drömklänning bland agenturen Nordic Agency’s härliga provkollektion.
För provningarna ansvarar Nordic Agency Groups HELENE BECKEMAN.

Välj ut tre av dina favoriter,  totalt finns ett 70-talet märkeskreationer – alla från erkända bröllopsdesigners.
Du får viktig och sakkunnig rådgivning samt smakråd, under dina 20 minuters provtid. Provningen sker i vackert dekorerade provrum uppe i Royal Terrass direkt en trappa upp vid Royalentrén och ovanför Vinterträdgården.

Om du vill vara säker på att få tid till provningen, skriv då upp dig på kölista som finns vid provrummen.
Glöm inte passa din uppsatta tid – det är alltid hårt tryck på tider under dessa provningsmöjligheter. Vill du inte prova är du ändå varmt välkommen och inspireras av klänningarna ändå. Fråga gärna men vi har en liten vädjan om att vara aktsam i hanteringen av alla dessa fantastiska kreationer. Be hellre om hjälp av agenturens personal om ni undrar över något.

Heléne Beckeman, Nordic Agency:
Under ett flertal år har vi från Nordic Agency Group haft nöjet att ställa upp ett provrum på anrika Grand hotell där vi har visat upp ett urval från alla våra leverantörer på Brudklänningar.
Det är en fantastisk upplevelse att träffa alla blivande brudar och se leendet som lyser upp ansiktet hos den blivande bruden när hon får på sig en klänning som känns helt rätt…
Vi har dessvärre inte möjlighet att låta alla prova som skulle önska det och lika underbart som det är att uppleva den blivande brudens lycka när hon hittar sin drömklänning, lika ledsamt är det när vi måste säga att det tyvärr är fullbokat.
Vi brukar ha med oss ca 80-90 klänningar från de senaste kollektionerna, så även för den som inte får tid att prova finns det många klänningar att titta och känna på.
Vi delar också ut listor med återförsäljare på de olika klänningar som vi visar upp så att man senare kan besöka en brud butik och i lugn och ro få professionell hjälp med att prova ut och beställa sin drömklänning.
Vi önskar alla blivande brudar varmt välkomna att se och prova klänningar från Justin Alexander, Sincerity bridal, Sweetheart, Lillian West, Morilee, MGNY, Sofia Bianca, Modeca, Le Papillon by Modeca och Olvis.

Välkommen till denna unika möjlighet – som inte finns i någon annan mässa i Stockholm eller i Örebro, utan endast i Bröllopsmässan.se

Turordning gäller i provrummen, och även önskan om försiktighet vid provningarna, fotografering ej tillåten under provningen.
(Obs om du vet med dig att du vill medverka i provrummet, ta på dig lämpliga underkläder. Skor finns att låna vid provningen, och du får ta med dig en vän/smakråd.)

Dessa märkeskreationer kommer finnas i brudarna provrum:
www.morilee.com  www.ronaldjoyce.com  www.madelinegardnernewyork.com   www.sinceritybridal.com  www.sweetheartgowns.com  www.lillianwest.com  www.modeca.com  www.modeca.com/collections/lepapillonbymodeca2017collection

I Brudarnas provrum i Stockolm får du också sakkunnig hjälp och råd också av stylisten NIKLAS WELLBÄCK

dsc_0690-niklas-w-litenpsd  NIKLAS SKRÄDDARE har en mycket stor erfarenhet av att arbeta med olika kroppsformer. Det finns ingen kroppstyp som inte kan se fantastisk ut på sitt stora event. Det handlar om att hitta rätt klänning. Detta kan vara svårt då de flesta brudklänningar sys upp i provstorlekar. Men med NIKLAS SKRÄDDARES erfarenhet så får man hjälp att hitta just det som passar just dig bäst. Det spelar ingen roll om du vill ha balklänning eller sjöjungfrumodell. Klänningen ska göra sitt bästa för dig!
niklas-skra%cc%88ddare1
Under bröllopsmässan 2018 har du möjlighet att träffa NIKLAS SKRÄDDARE och bli stylad eller diskutera vad som passar just dig bäst.

Välkommen till ett kreativt möte med NIKLAS SKRÄDDARE.

Brudgummens provrum kommer också finnas i mässanVi kommer även ha provrum för blivande brudgummen, eller  bestman, bröllopsgäst.
Mer info kommer inom kort
(Foto: Armand Dommer)