BRÖLLOPSMÄSSA GRAND HÔTEL – FÖR 17:e ÅRET!

Vi har entusiasmerat och inspirerat blivande brudpar i nu snart 17 års tid! Vi är oslagbart både den största och vackraste bröllopsmässan, framförallt i Stockholm.
Totalt har vi hittills arrangerat 49 lyckade och genomförda bröllopsmässor i Sverige – vilket ger oss all rätt säga att vi också är Sveriges absolut största och mesta bröllopsmässa genom tiderna. Dessutom är Bröllopsmässan ett varumärke!

Att kliva in i Grand Hôtels salonger, under gnistrande kristallkronor, guldinramade spegelväggar, se allt det vackra som presenteras ger en släng av hybris. Smutta på ett glas bubbel, njuta av smaka på, prova på gör ett besök i bröllopsmässan till alldeles unika upplevelser och möten.  Här bjuds ni på härliga och inspirerande upplevelser där ni träffar ett 100-tal av Sveriges mest etablerade och namnkunniga företagare, som finns här just för er planering.

GRAND HÔTEL STOCKHOLM
Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm

 

GRAND.HOTEL.EXTERIOR

GRAND HÔTEL STOCKHOLM 2017 21-22 januari
Öppettider: Lördag kl. 10-18, Söndag kl. 11-16

Det som sker i mässan är alltid med ensamrätt för bröllopsmässan Grand Hôtel – vi är originalet sedan 2001.
Om ni inte besökt mässan tidigare – hoppas vi att vi ses i januari 2017. Ni som besökt oss tidigare – ser vi fram emot att få se igen.
Mässan ger alla er en släng av hybris och en dos av glamour och en exklusivitet som är oslagbar.
Detta är den perfekta mässan för er som planerar  bröllop och/eller fest. Välkommen till Sveriges och Stockholms Vackraste Bröllopsmässa 2017.

Missa inte den ledande bröllopsmässan i Sverige för Bröllop och Fest, som näsra gång sker för 17:e året på Grand Hôtel i Stockholm.
Det självklara valet när man vill möta rätt företag med det allra bästa. Så mycket att ta del av. Förutom att ni här kommer möta och inspireras av 120-130 utställare, ges också för blivande brudar möjlighet välja och prova ut, mellan ett 70-tal exklusiva och vackra kreationer från både svenska som europeiska designers i mässans speciella provrum.
Bröllopsmässan alltid först med det senaste, det vackraste och mest originella inslagen. Allt samlat under ett tak i 16 salonger!
Bröllopsmässan med rätt inramning ger ett besök till en alldeles speciell och underbar upplevelse.
Mässan alla talar om sedan 2001. Vi ses i januari. Läs mer om program, salonger, visningstider o mycket mer på våra undersidor.

Förköp biljetter av säker biljettleverantör!   Biljettförsäljningen startar 15 september 2016

No title defined
www.tickster.com
Vi samarbetar med kända och säkra biljettleverantörer. Vi samarbetar med www.tickster.com
På våra entrébiljetter har vi alltid tävlingskupong där man kan vinna mycket exklusiva priser, dessutom har alla med förköpsbiljetter VIP-tur in – och behöver inte köa.